Bluzelle likviditetspool vid uniswap – affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | februari 27, 2021

[ad_1]

Bluzelle meddelade nyligen information om sin incitamentiserade likviditetspool som för närvarande körs på Uniswap.

Uniswap sticker ut från andra protokoll eftersom det gör det möjligt för säljare och köpare att byta ERC-20-tokens utan att förlita sig på en orderbok eller byte.

Rörelse av Bluzelle Into DeFi

För sina orakeltjänster, Bluzelle har arbetat med DeFi-projekt. Genom denna process har Bluzelle sett den viktiga rollen för decentraliserade börser (DEX) för att växa blockchain-industrin. Med DEX kan kunder också betala för Bluzelle-tjänster och byta $ BLZ.

Uniswap, Curve och Balancer är DEX som har blivit mycket populära. Sedan de senaste 90 dagarna har det totala värdet låsts fyra gånger. I skrivande stund har kryptotillgångar på över 37,47 miljarder dollar låsts enligt DeFi Pulse. Tillväxten av DEX har gjort det viktigt för BLZ att ta sig in på marknaden.

Lansering av Bluzelle Incentivized Liquidity Pool på Uniswap

Bluzelle lanserades dess likviditetspool på Uniswap den 19 februari. Detta innebär att bidragsgivare kommer att kunna tjäna BLZ utan att satsa på Bluzelle-plattformen. Längden för denna incitament likviditetspool är 4 veckor, och Bluzelle startade likviditetspoolkampanjen med ett BLZ / USDC-par på Uniswap.

BLZ / USDC-paret kommer att vara en testfas för att bestämma prestanda för sitt partnerskap. Det långsiktiga målet för detta partnerskap är att säkerställa att mycket likvida $ BLZ-par är tillgängliga över alla större DEX. I framtiden kommer också fler par att läggas till.

Sammantaget är den totala belöningspoolen upp till 1 000 000 BLZ. Detta utgör en del av de 20 miljoner tokens som har avsatts för distribution av Bluzelle-staking i framtiden.

Uniswap BLZ / USDC likviditetspool skiljer sig från insats Bluzelle av olika anledningar. En anledning är den begränsade varaktigheten på fyra veckor. Det finns inget behov av att konvertera inbyggda BLZ-token. Med ERC-20 BLZ kan användare delta i poolen. Eftersom BZL-tokens inte låses kan uttag av BZL göras när som helst.

Som likviditetsleverantörer tjänar du inte bara BLZ-belöningar från Bluzelle utan tjänar också avgifter för varje Uniswap-handel. Fullständig information om hur man spelar Uniswap-likviditetspoolen finns här.

Nyligen nådde Uniswap en milstolpe för kumulativ handelsvolym då den toppade hundra miljarder dollar. Enligt till grundaren Hayden Adams har denna prestation varit en stor milstolpe för DeFi eftersom det blir det första decentraliserade protokollet som bearbetar 100 miljarder dollar.

Även en studentgrupp vid Stanford University nyligen bekräftad deras utnämning till Uniswap-delegat. Genom att ta en blockchain-studentgrupp vid UC Berkeley i Kalifornien blev blockchain-studentklubben från Stanford University den 9: e största delegaten för Uniswap med över 2,5 miljoner röster.

BLZ-pris

I skrivande stund, Bluzelle’s pris var $ 0,176448, med en handelsvolym 24 timmar om dygnet på 21,442,613 dollar. BLZ-priset ökade också med 17,5% under det senaste dygnet. Dessutom har den en tillgång i cirkulation på 270 miljoner BLZ-mynt och en maximal tillgång på 500 miljoner. Binance är också den nuvarande mest aktiva marknadshandel BLZ.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link