KCS-pris: grundat på en Mega Rally – teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | februari 27, 2021

[ad_1]

KCS är den ursprungliga token för en ledande kryptovalutautbyte KuCoin. KuCoin utgör en av de högsta dagliga volymerna av handeln över alla börser i världen.

KCS står från KuCoin Shares. KuCoin grundades i Seychellerna 2017 och har ständigt tillhandahållit en sömlös användarupplevelse till alla sina användare. Den har en mängd olika produkter som Spot, Margin, Futures, Spotlight (IEO), Staking, Lending, etc. Volymen av handeln på börsen har ständigt ökat och den kommer snart att börja återspegla i KCS-priset.

KCS

Global ranking

KuCoins platsutbytesvolym under det senaste dygnet var 789 dollar. Den rankas för närvarande som 7th enligt myntmarknadslock i daglig spotvolym. Det genomsnittliga likviditetsresultatet är 324 med över 400 000 dagliga besökare på deras webbplats. KuCoin har över 600 marknader som täcker 280 mynt. Många utbyten riktar sig mot sina lokala regioner men KuCoin är verkligen global precis som Binance eftersom det har ett brett globalt uppsökande arbete.

COINMARKETCAP

Andra utbytestecken

Precis som KuCoin har många andra börser också sina inhemska tokens. Som du kan se från vår tidigare artikel, KCS är fortfarande långt ifrån sin högsta tid och vi kan börja se en multipel prisökning av värdet på KCS. Det höga priset är alltid 20,17 dollar (10 jan 2018) och det handlas för närvarande till 4,85 dollar, vilket är nästan 75% lägre än ATH-priset. Detta visar att KCS har en bra möjlighet att göra en hausseartad körning. Dess börsvärde är $ 387 273 201 och dess 24-timmars handelsvolym var $ 30 722 221.

byt tokens

Låt oss se marknadsvärde för de inhemska tokens för de andra börserna.

BNB (Binance): $ 35,133,575,206

HT (Huobi): $ 3 021 470 172

OKEJ B (OkEx): 4 306 000 504 $

LEO (Bitfinex): $ 1 886 694 517

CRO (Crypto.com): $ 3,675,800,906

Med Binance som ett exempel är handelsvolymen på Binance 30 gånger högre än på KuCoin men BNB: s börsvärde är 100 gånger högre än KCS. Detta visar att det finns ett bra utrymme för en exponentiell tillväxt i värdet på KCS.

Rabatter på handelsavgifter

KuCoin delar 50% av sina totala handelsavgiftsintäkter dagligen med användare som innehar KCS. Om du hänvisar någon till KuCoin delar du också en procentandel av handelsavgiften för dina remisser. Några anständiga altcoins har gjort stora vinster 2020, såsom MIR, DEGO, LUNA etc. KCS kan användas för avdrag för handelsavgift för handel med dessa mynt

handelsavgift

Staking

APR för att helt enkelt hålla KCS som passiv inkomst är så högt som 20% -30%.

satsning

Strålkastare

Personer som innehar KCS kan bjuda på sin IEO via deras spotlight-plattform. Dessa IEO är noggrant kontrollerade och risken med att investera i Spotlight IEO är mycket låg och avkastningen är mycket hög.

spotlight

Börsnotering och framtida färdplan.

KuCoin planerar att notera KCS på minst 5 toppnivåbörser till 2021. ”Empowering KCS” kommer att vara nyckelprioriteten för KuCoins strategiska utveckling 2021 och därefter. I KuCoins VD: s offentliga brev den 4 februari 2021 anser han att KCS har varit undervärderat av marknaden, och med genomförandet av relaterat arbete är KuCoin övertygad om att KCS kommer att komma in i topp 30 eller till och med topp 15 av det totala marknadspriset på -3 år. Det betyder att KCS: s investeringspotential kan vara 6x eller ännu högre baserat på det aktuella priset. KuCoins vd sa också att mer värde kommer att ges till KCS i år, som att starta KCS-terminshandel, använda KCS för att odla nynoterade altcoins, så vidare och så vidare.

färdplan

Låt oss nu granska KCS-diagrammet och förutsäga KCS-pris baserat på teknisk analys.

KCS / USD – Prediction

KCS

KCS bröt ett bra stöd på $ 1,89 på veckodiagrammet den första veckan i augusti 2018 och ända sedan det kämpade för att bryta detta stöd vände det sig motstånd. Det gjorde olika försök att bryta motståndet i april, juni, juli, september och november 2019 men avvisades varje gång. Slutligen, i februari, bröt det motståndet på $ 1,89 och hoppade snabbt med över 300% på en vecka till motståndet på $ 6,60. Om detta motstånd på $ 6,60 kan brytas, kan vi börja se ett steg mot nästa fib och sammanfallande motstånd på $ 10,88. Att bryta motståndet kan leda till en rörelse mot högre fibrer på $ 13,37, $ 16,91, $ 21,43 och $ 34,47.

Du kan registrera dig på Kucoin via den här länken: https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=rJMF92W

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link