Miami Okay använder Bitcoin för Wokers löner – Altcoin Buzz

Av | februari 16, 2021

[ad_1]

I en första av sitt slag i USA har staden Miami, en metropol som ligger i sydöstra Florida, antagit en resolution som gör det möjligt för kommunarbetare att få betalt i Bitcoin.

Francis Suarez, borgmästaren i Miami, meddelade detta via en tjänsteman tweet. Han uttryckte tacksamhet till Miami-kommissionen för att stödja sitt förslag som skulle ge arbetstagare i staden möjlighet att få sina löner i kryptovaluta.

“Jag vill tacka City of Miami-kommissionärerna för att de stöder min resolution som leder stadschefen, efter analys, att skaffa en leverantör för att kunna erbjuda våra anställda att få en procentandel av sin lön i Bitcoin,” sa han.

Förutom att betala arbetare i Bitcoin, syftar den nya resolutionen också till att göra det möjligt för individer i staden att betala skatt eller göra stadsbetalningar med digital valuta.

Upplösningen “tillåter också våra invånare att betala för avgifter i Bitcoin, och skulle också tillåta stadschefen att samarbeta med Miami-Dade-länet för att tillåta skatter som ska betalas i Bitcoin,” sa Suarez.

I synnerhet godkände Miami-kommissionen Suarezs kryptoförslag 4-1. Istället för att omedelbart agera på den föreslagna begäran från borgmästaren Francis Suarez beslutade kommissionen att studera de kryptorelaterade förslagen innan den gav nödvändigt tillstånd och anställde en säljare för att hjälpa till med transaktioner.

Resolutionen ber också Florida-lagstiftaren att se på att skapa och anta lagar som gör det möjligt för Miami att investera en del av sin statskassa i Bitcoin.

Ny resolution för att locka tekniska investerare

Miami-borgmästaren, som beskrev Miami som en mycket “krypto-forward” stad, noterade att den nya utvecklingen skulle locka multinationella teknikföretag att investera i staden.

I en intervju med Reuters, Avslöjade Suarez att acceptera Bitcoin som ett medium för att betala skatt, arbetarnas löner och flera andra saker var en del av ett större spel. Målet är att placera Miami som en av de mest teknologivänliga och framåtriktade städerna i USA

“Jag är övertygad om att när och om Amazon och eller Apple antar Bitcoin som betalningsstruktur kommer dammen i huvudsak att gå sönder, för då pratar du om en mycket hög volym transaktioner som kan använda bitcoin,” sa Suarez.

Suarez är ett exempel för andra städer

Som svar på Miami-borgmästarens tillkännagivande, Fred Ehrsam, medgrundare av Coinbase, sade den framåtriktade borgmästaren var ett exempel för andra städer att följa.

Enligt honom “omfamnar Francis Suarez framtiden. Som exempel för många framåtblickande jurisdiktioner att följa. ”

Antanas Guoga, populärt känd som Tony G, uttryckte också sitt godkännande av den nya utvecklingen, anger att Miamis borgmästare “ligger tre steg före tävlingen.”

Grundaren av Gemini-kryptovalutautbytet, Tyler Winklevoss, berömde beslutet i ett uttalande. han sa”Så här ser ledarskap och vision ut. Miami under borgmästare @FrancisSuarez blir snabbt ett stort globalt #Bitcoin-, krypto- och startcentrum. ”

Applåderar också borgmästaren Francis Suarez beslut att stödja Bitcoin är Twitter-användare Girl Gone Crypto. Hon sa, “Kan vi ta en stund att uppskatta @FrancisSuarez 👏🏻 Under åren har regeringen inte riktigt varit en vän till #bitcoin-samhället … och det är därför uppfriskande att se borgmästaren i en storstad omfamna kryptovalutor och uppmuntra andra att följ efter. ”

Flera andra topp kryptoentusiaster via deras tjänsteman Twitter konton, applåderade också Suarez beslut att anta digital valuta.

På samma sätt berömde Andrew Yang, som för närvarande är nästa borgmästare i New York City, också flytten och sade: “Som borgmästare i NYC – världens finansiella kapital – skulle jag investera i att göra staden till ett nav för BTC och andra kryptovalutor. ”

BTC-pris

Vid tidpunkten för publiceringen ökade Bitcoin-priset med 0,2% under det senaste dygnet. Det var handel till $ 48,105,14, med en 24-timmars handelsvolym på $ 61,567,024,410 och en börsvärde på $ 896,197,181,576.

Dessutom gå med Altcoin Buzz på Telegram att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link