Topp 5 Crypto News: 02/15 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | februari 16, 2021

[ad_1]

Efter att ha gjort en heltidshöjd på $ 49.531,65 genomgick Bitcoin en skarp korrigering och handlas nu till 47611 $. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1 763 dollar.

Dessutom över 1,89 miljarder dollar värdet av futurespositioner avvecklades när Bitcoin sjönk under 48 000 $. Dessutom stod de flesta av likvidationerna för Bitcoin och Ethereum. Utöver detta fick vissa altcoins också en stor dubbelsiffrig korrigering. Nästa omedelbara stöd för Bitcoin är drygt 44 000 dollar. Om Bitcoin konsolideras i det nuvarande intervallet kan vi se en prisökning i topp altcoins.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

DIA | Polygon (Tidigare Matic) Partnerskap för att öka Matic DeFi-ekosystemet

DIA samarbetar med Polygon (tidigare Matic) för att tillhandahålla transparenta och community-verifierade prisorakler på Matic ekosystem. Tillsammans kommer teamet att arbeta med betalningsansökningar, on-chain-erbjudanden för spelapplikationer och optimera genomförandet av DEX-affärer. Dessutom kommer DIA också att öka applikationsutvecklingen av Matic-ekosystemet. Bortsett från detta kommer DIA: s bidrags- och accelerationsprogram för DeFi-dataekosystemet att stödja Matic-utvecklare i Build-n-Earn-programmet. Detta program tjänar utvecklingen av dApps med DIA-dataflöden och stöder utvecklare med ett förutsägbart kassaflöde.

Qtum planerar att låsa 20 miljoner dollar i mynt för att utöka DeFi-initiativ

Qtum tillkännagav att de kommer att låsa Qtum-tokens till ett värde av 20 miljoner dollar. Enligt tweeten har Qtum arbetat med blockchain-utbyte Gate.io för att låsa dessa tokens. Dessutom är dessa tokens inslagna för att stimulera DeFi-möjligheterna på många Ethereum-decentraliserade börser. Dessutom kommer Gate.io att hjälpa användare att byta QTUM-mynt till inslagna QTUM (wQTUM) -token som de kan använda i Ethereum DeFi-ekosystemet. Dessutom kommer användare att kunna göra likviditetsbrytning med wQTUM på ZKS (Zero-Knowledge Swaps) DEX från och med den 15 februari 2021.

ARCStake | Disruptive Digital slår sig samman med Elrond Ecosystem som Staking Providers

ARCStake och Disruptive Digital gick med i Elrond ekosystem som nodoperatörer. Tillsammans kommer teamet att utveckla verktyg och applikationer för Elrond-ekosystemet. ARCStake är utrustad av ARC Soft-utvecklingsteamet. Detta team arbetar med att implementera Zabbix-plugin på Elrond-plånboken för att övervaka Elrond-noder. Disruptive Digital är dock en grupp blockchain-entusiaster som arbetade med en uppfinningsrik mekanism för säkerhetskopiering som heter KryptoDots och är kompatibel med Elrond. Tillsammans kommer teamet att utöka infrastrukturen och tjänsterna för icke-tekniska supportrar för Elrond-ekosystemet.

Swipe släpper ny färdplan med Wallet Upgrade och DeFi-integrationer

Hårt slag tillkännagav sin färdplan med förbättringar för SXP on-chain och för Swipe-plånbok-appen. Enligt tweeten har teamet planer på att uppgradera Swipe-plånboken för att göra den till en digital plånbok utan vårdnad där användare kan kontrollera sina nycklar och pengar. Dessutom kommer en depåkortplånbok att introduceras i appen genom vilken användare kan lägga till kryptofonder och använda dem med konverteringar i realtid. Dessutom kan användarna också tjäna LP-tokens (Liquid Provider) som kommer att användas för att odla andra digitala tillgångar, inklusive SXP från transaktionsavgifter. Dessutom arbetar teamet också med att utöka krypto-fiat-erbjudanden.

Venus Protocol: Binance Smart Chain Operated Platform släpper färdplan för 2021

I vår sista bit av kryptonyheter, Venus Protocol, den stablecoin-plattform som fungerar på Binance Smart Chain, släppte sin färdplan för 2021. Enligt tweeten arbetar teamet med en hel del förbättringar, till exempel avgifter för Venus-ursprung, ökade säkerhetsfaktorer och mer. Dessutom planerar teamet att låta användare använda sina vXVS-tokens för att vara involverade i styrningsröster. Dessutom arbetar projektet med Venus DEX och med ett belöningsprogram för att sända Venus Reward Tokens (VRT) till XVS-innehavarna. Dessutom har de planer på att starta ett fast utlåningssystem där både leverantör och låntagare kan beräkna sina intäkter och hur mycket de kommer att betala i ränta.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.



[ad_2]

Source link