Matic Network förnyas som polygon – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 16, 2021

[ad_1]

Populära Layer 2 blockchain-plattformen Matic Network har meddelat en större omvandling.

Plattformen, i ett försök att utöka sitt tekniska omfång, kommer att bli eller kallas Polygon – Ethereums Internet of Blockchains. Även om detta är en viktig omvandling för blockchain-plattformen är det viktigt att notera några viktiga detaljer. För det första, trots de ändringar som gjorts, kommer alla befintliga Matic-lösningar fortfarande att prioriteras och förbli aktiva. MATIC-token kommer också att fortsätta fungera som en styrande token för nätverket. Teammedlemmar, utvecklare och grundare kommer att fortsätta fungera utan några verkliga ändringar av deras uppgifter.

Nätverket, nyligen blogginlägg, kastade dessutom mer ljus över vikten av att bli Polygon – Ethereums Internet of Blockchains. Matic Network, nu Polygon, avslöjade också att dess senaste modernisering är “förmodligen den viktigaste i sin relativt korta men spännande historia.”

Om Matic Network

Lanserades 2017, Matic Network fokuserade på att utveckla en bättre decentraliserad teknikvärld, främst genom att hjälpa till att förbättra Ethereum. Under de kommande tre åren har Matic arbetat hårt för att hjälpa Ethereum att uppnå massadoption. Det har också utformat och implementerat ett antal viktiga uppdateringar som:

  • Matic plasmakedjor
  • Matic Network PoS-kedja
  • Plattformen också ombord över 80 fantastiska dApps. Några av dem inkluderar EasyFi, Polymarket, Aavegotchi, Skyweaver, Neon District, etc.
  • Plattformen har också slutfört totalt över 7 miljoner transaktioner för sina mer än 200 000 användaradresser.
  • Det har gett ut över 1 miljon dollar som bidrag till utvecklare.
  • Genomförda konferenser, hackathons etc.

Ethereum blockchain, enligt Matic, är en av de mest mogna kedjorna vi har idag trots dess skalbarhetsproblem. Dessa frågor, liksom flera andra komplexiteter, är grundorsaken till nätverkets dåliga användning. Fler och fler Ethereum-konkurrenter växer också upp. Toppar denna lista är Polkadotföljt av Cosmos, Avalanche, etc.

Om polygon

Den nyligen debuterade Polygon är en förstklassig, Layer 2, lättanvänd Ethereum-plattform. Byggd med Polygon SDK är det ett flexibelt nätverk som hjälper till att säkerställa interoperabilitet mellan två stora blockchain-lösningar, nämligen säkra kedjor och sidokedjor.

  • Säkra kedjor, även kända som Layer 2-kedjor, är främst lösningar som är beroende av Ethereums säkerhet istället för att bygga en ny. De är perfekta för appar som kräver hög säkerhet. Startups kan också använda dem eftersom de är enklare och billigare att distribuera jämfört med att skapa en ny valideringspool. Polygon, förutom plasmakedjor, kommer också att stödja zkRollups, optimistiska samlingar, Validium etc.
  • Fristående kedjor (sidokedjor), som namnet antyder, är vanligtvis oberoende kedjor. De äger valideringspooler och ansvarar helt för säkerheten. De är oberoende, flexibla och perfekta för företag eller appar som kräver lägre säkerhetsnivåer.

Med tanke på tillkännagivandet påpekade grundaren av Matic, Jaynti Kanani, att Matic sedan starten har syftat till att driva massöverföring av Ethereum. Polygon kommer säkert att skapa en möjliggörande miljö “som fungerar som ryggraden i Web3-revolutionen.”

MATIC Pris

Vid tidpunkten för publiceringen var MATIC det handel till $ 0,110056, med ett börsvärde på $ 546,584,046 och en handelsvolym 24 timmar på 248,178,785 $.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link