ENJ-pris: Väg till $ 1,65 – Teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | februari 16, 2021

[ad_1]

Enjin tillhandahåller en plattform för att bygga spel och appar på blockchain och fångar uppmärksamheten hos många spelutvecklare. ENJ, den ursprungliga token till Enjin, blir snart en av favoritblockchain-token för spel.

Enjin ger en plattform och ram för utveckling av flera appar och specialiserar sig på blockchain-spelutveckling. Den har flera produkter som gör det enkelt för alla att utveckla, handla, tjäna pengar och marknadsföra med blockchain. Utvecklingen av Enjin kommer snart att återspegla i ENJ-priset.

enj

Spel på Enjin

Flera spel har utvecklats med hjälp av Enjin. Några av de kända är Age of Rust, The Six Dragons, Lost Relics, AlterVerse, etc. Det har också underlättat utvecklingen av dApps som Azure-hjältar och Pluriform. ENJ är det första speltoken som godkänts i Japan.

Enjin underlättar oändliga transaktioner mellan spelare och spelservrar till en mycket hög hastighet och noll kostnad. Det är en av de föredragna plattformarna för skapande av virtuella världar.

enj

Låt oss granska ENJ pris.

ENJ / USD – Prediction

enj

ENJ bröt sig ur en långsiktig ackumuleringszon på $ 0,16 för att snabbt hoppa 100% mot $ 0,33. Det stod inför ett avslag vid det övre motståndet på $ 0,42 och besökte supportzonen på $ 0,33 för att fortsätta resan högre. Om ENJ kan bryta motståndet på $ 0,56 och vända det för att stödja genom att stänga några dagliga ljus ovanför den här zonen, kan vi börja se ett steg mot $ 0,62, $ 0,70, $ 0,92, $ 1,29 och $ 1,65. Underlåtenhet att bryta motståndet vid $ 0,56 kan leda till en nedgång mot $ 0,42 för att återbesöka supporten. Detta kan vara en utmärkt startpunkt för ENJ.

ENJ handlas för närvarande till $ 0,55 med ett börsvärde på $ 510,042,189. Dess 24-timmars handelsvolym var 77128 936 USD.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link