KAVA-prisförutsägelse – teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | mars 4, 2021

[ad_1]

KAVA är en av de mest betrodda DeFi-plattformarna av finansinstitut. Användare kan säkert komma åt en robust serie DeFi-produkter och tjänster i en säker och sömlös integration.

KAVA erbjuder en helt integrerad svit av finansiella produkter för krypto. Kava samlar allt som krävs för att göra friktionsfri decentraliserad finansiering. Många företag har redan integrerat med Kavas DeFi-plattform för att tillåta sina användare att låna ut, investera och tjäna med krypto som snart kommer att återspegla i KAVA-pris.

Efter KAVA 5.0 mainnet uppgradering, vi kan börja se en breakout i KAVA pris. Låt oss granska KAVA / USD-paret.

KAVA / USD – Prediction

kava

KAVA måste bryta motståndet vid $ 5,00 som första steget och $ 5,77 som det andra steget. Om det kan bryta dessa två motstånd kan vi börja se ett steg mot $ 8,67 och $ 13,29. Underlåtenhet att bryta motståndet till $ 5,00 kan leda till en nedgång mot $ 4,26 och $ 3,71.

KAVA har en marknadsandel på 248 815 199 USD och dess handelsvolym 24 timmar var 93 699 561 USD.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategier är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link

[ad_2]

Source link