WILC – Den passiva inkomstmarknadens bryggande storm från ILCOIN | Använd TheBitcoin

Av | mars 4, 2021

[ad_1]

Alla vill tjäna pengar – det är det viktigaste målet för den moderna handelsvärlden som länge har övergivit sådana till synes arkaiska dygder som kärlek, medkänsla, vänskap, lojalitet, och så vidare och så vidare. Även om det kan vara ett sorgligt uttalande, sätter ett ordspråk på jiddisch det i perspektiv och gör det smärtsamt tydligt – “kärlek är söt, men smakar bättre med bröd”. Som sådan, oavsett hur dygdig man kan tänka sig att vara eller sträva efter att vara, är alla deras ansträngningar i den moderna världen förgäves i samhällets ögon utan ett starkt ekonomiskt stöd som understryker status som likviditetsinnehavare.

Och även om samhället kan sätta ett enormt tryck på den moderna människan genom att bilda en “framgångsrik person” med en helt ny iPhone i handen, klädd som en putz i dyra kläder med en miljon dollar bil i bakgrunden, är den sorgliga verkligheten att en sådan bild skyltad på sociala nätverk som Instagram och på tv är bara ett fantom, en etalon som sällan kan uppnås av den överväldigande majoriteten. Majoriteten kommer att behöva räcka med att arbeta på ett jobb är deras verklighet och att få lön i nuvarande svåra tider är det bästa de kan hoppas på.

Förstå ILCOIN

Det finns emellertid flykt eller åtminstone kryphål tillgängliga för praktiskt taget alla som kan användas för att förbättra och förbättra personliga ekonomiska situationer. Lusten att tjäna pengar är naturlig, medan önskan att få pengar flöda utan att anstränga sig väsentligt är den ultimata fantasin. Det är här kryptoindustrin och dess DeFi-sektor spelar in med sådana lockande tillgångar som WILC erbjuder vem som helst chansen att göra passiv inkomst till verklighet.

WILC, eller Wrapped ILCOIN, är en ny tillgång som har uppstått på Uniswap-decentraliserade börsen och uppmuntrat en enorm efterfrågan från samhället med sitt unika applikationskoncept. ERC-20-standard WILC-token är mångsidig som ett verktyg som både kan handlas med vinst, bytas mot dess ursprungliga ILCOIN, handlats för marknadens grundpengar som DAI, ETH och USDT, eller placeras i likviditetspooler som en analog till insats.

Genom att tillhandahållas som en placerad tillgång i likviditetspooler med lika 50/50 aktier i ETH, DAI eller USDT kommer WILC-token att användas av Uniswap-börsen som en likviditetsbildande tillgång och ge sina innehavare belöningar i form av provisioner från transaktioner som utförs på plattformen. Provisionsbelöningarna sätts till 0,3% av den tillhandahållna likviditeten och överförs omedelbart till ägarens personliga konto för omedelbar avyttring på vilket sätt användaren önskar.

Innehavare av WILC behöver aldrig vara rädda för att deras tillgångar kan gå förlorade eller säljas, eftersom Uniswap-börsen säkerställer fullständig balansering av 50/50-jämvikten i WILC och dess par genom den konstanta dynamiken i köp / säljoperationer som utförs av användare av plattformen. Förutom att vara ett passivt inkomstgenereringsmedel, får WILC-tokens också fart i priset eftersom efterfrågan på dem från det växande DeFi-samhället ökar mot bakgrund av den pågående migrationen av användare till kryptobranschen.

Med en värld som är djupt inne i kris och ekonomier fortfarande brister från pandemins effekter är det folket som har börjat vidta åtgärder för att förbättra situationen mot bakgrund av regeringens och de finansiella eliternas passivitet och likgiltighet. Genom att driva på utvecklingen av kryptoindustrin och DeFi-marknaden driver användarna efterfrågan på likviditet som tillhandahåller tillgångar som WILC och stimulerar tillväxten av en lönsam och helt oberoende, decentraliserad passiv inkomstgenererande kraftindustri.

Innehållet som tillhandahålls häri är för information endast syften och bör inte tolkas som juridisk, skatt, investering, finansiell eller annan rådgivning.

[ad_2]

Source link