Granska ChainGuardians Blockchain Heroes | Använd TheBitcoin

Av | mars 4, 2021

[ad_1]

NFT-febern är över oss och med goda skäl. Till skillnad från vanliga kryptovalutor som bitcoin är icke-fungibla tokens utformade för att representera unika tillgångar, vilket innebär att det inte finns något stöd för utbytbarhet. Med andra ord tillhandahåller NFT: er toppmodern digital brist, samtidigt som de bevisar ägande av unika digitala objekt som samlarobjekt i spelet, konst, musik och mycket mer.

NFT kom först till mainstream efter lanseringen av CryptoKitties-spelet, som lyckades samla in 12,5 miljoner dollar från människor världen över. Strax därefter uppstod många fler gamifierade NFT-plattformar, varav många ger tillgång till unika och sällsynta artiklar som växer i värde, vilket ger inte bara en lämplig grad av underhållning utan också ytterligare intäktsströmmar.

Så är fallet med ChainGuardians, en unik twist på NFT-mani som hjälper till att bygga spelardrivna ekonomier genom att låta användare bryta NFT och interagera med varandra via det inbyggda rollspelet.

ChainGuardians värderingsförslag är enkelt men ändå mycket effektivt. Den spelade plattformen kombinerar traditionella spelkoncept med fördelarna med blockchain-teknik för att skapa kryptounderhållning och lukrativa intäktsströmmar.

Spelare som testar ChainGuardians kan enkelt delta i ett unikt blockchain-superhjältspel som innebär PVP-strid mellan supercoola karaktärer. Med planer på att starta e-sporttävlingar och tävlingar, så är ChainGuardian-samlare i en underbar överraskning. ChainGuardians kommer också tillsammans med ett NFT-gruvspel, vilket underlättar passiv inkomst genom NFT-satsning. Tack vare sitt partnerskap med en serie kända NFT-projekt kan användare enkelt upptäcka unika digitala samlarobjekt som alla ingår i kryptoverse. Ett rollspel skapades också med en turbaserad strategi och en play-to-earn-modell.

ChainGuardians lovar därför fullständig fördjupning i CG-läran, eftersom spelare och samlare kommer att uppleva djup karaktärsutveckling när de läser upp blockchain-superhjältarnas kröniker och serier.

Som en blockchain-baserad plattform kommer ChainGuardians att ha sin egen verktygstecken, CGG. Detta mynt kan placeras i utbyte mot NFT-baserade belöningar, men det kan också användas för att styra hela ChainGuardians ekosystem och för att skicka betalningar mellan spelare.

Som förväntat kommer spelet tillsammans med en serie NFT, som var och en replikerar en superhjälte i kryptouniversumet. Som beskyddare av sina egna världar och frihetskämpar kämpar ChainGuardians mot centralisering och portvakt. Med en legendarisk status har var och en av ChainGuardians otrolig styrka att använda i strid. Med tanke på sin superhjälte-status kommer var och en av de sju ChainGuardians att föra med sig värdeförbättring, men viktigast av allt, en legendarisk samlarstatus.

ChainGuardians föddes i en värld av övervintring, omstört av portvaktarnas ankomst från yttre rymden. Vår värld har påverkats starkt, upp till en punkt som skulle göra den oigenkännlig för våra ögon. Det var inte förrän ChainGuardian-superhjältar uppträdde att något motstånd mot de förtryckande Gatekeepers kändes.

Utan tvekan är Bitsee Naka, den legendariska representanten för bitcoin, den mest kraftfulla ChainGuardian. Som en psykisk elementär har Bitsee oöverträffad styrka och tror starkt på perfektion. Hennes Katana kommer utan tvekan att bevisa en stor allierad i PVP-strider mot andra superhjältar, men också som en del av gruv- och rollspel.

En skicklig användare av kraftfältstekniken, Seth Buter, var den första ChainGuardian som deltog i kampen mot gatekeeping. Designad för att vara en snygg innovatör inom cryptoverse, är det bara vettigt att Seth är en ivrig tro på Ethereum-nätverket.

Även om det är känt för sina otydliga motiv i kampen mot portvakt, är Dasha Locks en legendarisk närvaro i ChainGuardians-kryptoverse. Som representant för Dash tror hon inte på att visa styrka såvida inte händelserna motiverar det. Dasha är känd som en tyst och kontemplativ karaktär och kommer säkert att slå ut en bra kamp när du blir ombedd.

Mudra skapade Plasma Technology i hopp om att rädda världen från katastrof. Som en självrealiserad superhjälte har Mudra ett otroligt stridsgeni, men är känt för sin välvilja. Som en representant för Matic och en jordelement har Mudra stor kraft och är en hård sökare efter perfektion.

En hängiven tro på decentraliseringens potential, Hiro är huvudpersonen i decentrala riket. Ofta kallad byggare av världar är Hiro inte en kraft att röra sig med. Med stor makt som en lätt element, kommer Hiro oändligt kämpa för sin tro på att uppnå decentraliserat välstånd.

Som en luftelement är Lolita Lee representanten för Litecoin. Hon har tyvärr mött stor fara och motgångar i sitt förflutna, format sin karaktär och ökat sin styrka. Hennes lilla utseende lockar ofta fiender som letar efter en lätt kamp, ​​men hennes slag packar löjlig kraft.

Sist men inte minst kallas Binancio ofta som det generösa och kraftfulla skyddet av cryptoverse, men också som representanten för Binance. Följare världen över ser honom som kungligheter, tack vare Binancios ära och adel.

Senaste utvecklingen

Förutom sitt otroliga speluniversum bygger ChainGuardians ett robust ekosystem genom att gå ihop med andra ansedda projekt i CryptoVerse. De har nyligen samarbetat med spännande projekt som DuckDAO, Covalent, Exeedme, Open Sea, Elrond och Chainlink bland andra. Dessa strategiska partnerskap hjälper ChainGuardians att vidareutveckla sitt ekosystem, växa sin spelarbas och påskynda utvecklingen genom samarbeten med några av de mest respekterade namnen i kryptorummet.

ChainGuardians har också gått med i Blockchain Game Alliance, vilket gör det till den första superhjälte-spelplattformen i ekosystemet. Detta medlemskap placerar ChainGuardians i en strategisk position där det enkelt kan samarbeta med andra spelutvecklare som Exeedme och Ferrum för att ytterligare öka deras tillgång till användare. Detta kan ske i form av blockchain-turneringar och plattformsengagemang för spelare. Sådana händelser ger en spännande väg för ChainGuardians-teamet och spelaren att visa upp sin skicklighet för en stor publik.

ChainGuardians har också meddelat sin kommande IDO (Initial Dex Erbjudande) att äga rum på Polkastarter den 10 mars 2021. Detta följer efter den framgångsrika avslutningen av vitlistningsövningen i slutet av februari. Investerare kommer att kunna förvärva den inhemska CGG-token till priset av 0,12 USD vardera. Totalt $ 150 000 USD i värde kommer att göras tillgängliga under IDO.

Framgångsrika investerare kommer att delta i en fantastisk lista över ansedda värdepappersföretag som deltog i ChainGuardians tidigare finansieringsrunda. Listan över dessa stödjare inkluderar AU21 Capital, GD10 Ventures, GenBlock Capital, GBV Capital, Moonrock Capital, Moonwhale, Morningstar Ventures och Twin Apex. ChainGuardians samlade in över 1,2 miljoner dollar i finansiering från dessa strategiska investerare från en privat försäljning som tecknades 10 gånger. Detta visar plattformens enorma potential i både institutionella och privatpersoner.

Genom att samla in ChainGuardians och delta i de inbyggda spelen kan vem som helst vara en del av cryptoverse-läran. Plattformen var inte bara utformad för att skapa en oöverträffad grad av kryptounderhållning, men etablerade samlare och passionerade spelare kommer att få tillgång till monetära incitament i utbyte mot deras engagemang.

[ad_2]

Source link