KardiaChain och ShareRing i strategiskt partnerskap – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | februari 6, 2021

[ad_1]

KardiaChain tillkännagav nyligen sitt strategiska partnerskap med ShareRing för att främja massöverföring av blockchain-teknik till allmänheten.

Med detta partnerskap mellan KardiaChain och ShareRing kan icke-kryptoanvändare integreras och interoperabilitet kommer att främjas i kryptorummet.

ShareRing för att integrera KAI-token

ShareRing kommer integrera KAI-token som lanseringen av ShareRing appen är runt hörnet. Detta kommer att ta fram ett nytt sortiment av verktyg för KAI-token genom ShareRing-partnerprodukterna. Sådana verktyg inkluderar också e-handel, lokala leveranstjänster, passappar, restjänster, e-visum, hälso- och sjukvård, passappar, biluthyrning, betalnings- / valutaprogram, försäkring och andra.

ShareRings VD Tim Bos konstaterar: ”Vi ser verkligen fram emot detta samarbete med ett utmärkt team anpassat till våra mål. Att se deras användningsfall har enorm potential att bli allmänt antagna, på ShareRing kopplar vi samman industrier, och KardiaChain är väl positionerat för att göra det med deras interoperabilitetsstrategi och affärskunskap på den växande Sydostasiatiska marknaden. ”

KAI kommer också att integreras i appplånboken i ShareRing ekosystem. På detta sätt kommer KAI att accepteras som betalning för tjänster som tillhandahålls i ShareRing-nätverket. Dessutom kommer KAI också att vara ett betalningsmedel för partners i många branscher som är anslutna till ShareRing. I framtiden kan ShareRing också lägga till KAIs tjänster eller dApps i sin app.

KardiaChain för att integrera ShareRings funktioner i KardiaChains ekosystem

KardiaChain integrerar också ShareRings pass och resefunktioner i sitt ekosystem. Dessa funktioner kommer att integreras via KAI-medlemsappen. Integrationen kommer att göras med KAI-huvudplånbok, betalningsgateway, påfyllningstjänst och Mai Linh-taxitjänst.

KardiaChains VD Tri Pham säger: ”Vi är lyckliga och förutbestämda att träffa ShareRing-teamet genom att be om några referenser och insikter, även genom en stark rekommendation från ShareRing och KardiaChains betrodda ömsesidiga partners; båda företagen träffades för utforskande samtal i mitten av december. ShareRing är ett begåvat team som alltid strävar efter det bästa blockchain-värdet i verkliga livet. Vi uppskattar deras vision och är villiga att vara följeslagare i detta avseende. ”

Dessutom hoppas KardiaChain och ShareRing att utforska ytterligare möjligheter i sitt strategiska partnerskap. Sådana möjligheter inkluderar de som är relaterade till interoperabilitet mellan tekniska produkter och ASEAN-marknaderna (Association of Southeast Asian Nations). Båda organisationerna planerar också att fortsätta att främja massöverföring av blockchain-teknik såväl som deras respektive ekosystem. De syftar också till att skapa en sömlös blockchain-användarupplevelse.

Före nu, KardiaChain meddelade ett samarbete med det populära prisnätverket Chainlink. Med denna integration fick dApp-utvecklare på KardiaChain enkel och obegränsad tillgång till orakellösningar av hög kvalitet.

ShareRing (SHR) Pris

I skrivande stund skrivs ShareToken (SHR, den ursprungliga token till ShareRing) pris var $ 0,01438336 med en 24-timmars handelsvolym på $ 474 713. SHR-priset sjönk också med 7,6% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 2,4 miljarder SHR-mynt och en maximal tillgång på 4,39 miljarder. Uniswap (v2) är också den aktuella mest aktiva marknadshandel SHR.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer kryptovaluta nyheter, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.



[ad_2]

Source link