Kyber 3.0-uppgradering är runt hörnet – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 6, 2021

[ad_1]

Det decentraliserade finansutrymmet (DeFi) var i full gas förra året. Vid slutet av 2020 Q3 var det totala värdet låst (TVL) i DeFi-rymden cirka 10 miljarder dollar. Trots dessa enorma prestationer upplevde rymden också flera stora begränsningar. Kyber Network, ett populärt Ethereum-baserat DeFi-protokoll, har tidigare belyst de flesta av dessa utmaningar i ett Blogginlägg i oktober. Protokollet lyfte också fram flera viktiga förändringar som hjälper till att ta hand om de utmaningar som DeFi för närvarande står inför.

Toppar listan över föreslagna lösningar är dess Kyber 3.0-protokolluppgradering. Uppgraderingen kommer att flytta Kyber Network från “ett enda protokoll till ett nav med specialdrivna likviditetsprotokoll för olika DeFi-användningsfall.”

Hashed bekräftade officiellt detta tillkännagivande via Twitter.

Mer information om Kyber 3.0

Kyber 3.0-uppgraderingen blir den största förändringen i Kyber-ekosystemet. Det skulle göra det möjligt för nätverket att enkelt få van vid till DeFi-trender, vilket också ger förbättrade fördelar för KNC-innehavare, likviditetsleverantörer, utvecklare, tagare etc.

Kyber 3.0 består av två faser – Katana och Kaizen. Vid sidan av Kyber 3.0 kommer plattformen också att lansera ett nytt likviditetsprotokoll med namnet Kyber DMM. I huvudsak kommer det att möjliggöra tillståndsfria likviditetsbidrag från någon person och ge full tillgång till denna likviditet till alla intresserade personer.

Kyber Network har också planer på att förbättra sin token (KNC) styrningsstyrka. För att uppnå detta finns planer på att uppgradera både KNC-token och KyberDAO. Denna föreslagna uppgradering kommer att röstas om av KNC-innehavare.

Kyber Networks design var effektiv. Det möjliggjorde genomsökning av likviditetsleverantörer i nätverket men mötte stora nackdelar när DeFi-ekosystemet växte. Det byggdes som ett enda gränssnitt, så det måste vara ETH-baserat och vara en enda tillståndsmodell för att avvärja DDoS-attacker. Kyber 3.0 syftar till att sätta stopp för dessa begränsningar.

Uppgraderingen förväntas leda till bättre anpassningsförmåga och också ge nätverket bättre tillgång till DeFi-trender.

Vad betyder Kyber 3.0 för spelare i Kyber-nätverket?

Det finns flera fördelar inbyggda i den föreslagna Kyber 3.0-uppgraderingen. De inkluderar:

  • Fler likviditetsalternativ
  • Dynamiska och gasbesparande alternativ
  • Nya likviditetsprotokoll för att driva innovation etc.
Kyber DMM-lansering

Vid sidan av den föreslagna protokolluppgraderingen har Kyber Network också planer på att lansera den första någonsin Dynamic Market Maker (DMM) i DeFi-rymden. DMM kommer att vara tillgänglig för alla spelare i nätverket, inklusive LP-skivor.

DMM kommer dessutom att ta hand om AMM: s oförändrade förlust (IL) och kapitalineffektivitet. Det kommer också att hjälpa till att optimera avgifterna på plattformen via dess programmerbara prissättningskurva och dess dynamiska avgifter för att mildra IL och öka LP-vinsten

KyberDAO och KNC Migration Proposal

För att göra det enkelt att ändra nätverkets föreslagna arkitektur kommer Kyber-teamet att lägga fram en speciell uppgradering av både KyberDAO- och KNC-tokens. Förslaget syftar till:

  • Underlätta flera användningsfall och förbättrat värde för KNC-tokens.
  • Hjälp KyberDAO att underlätta mer likviditetsinnovation.
  • Slutligen förbättrar KyberDAO: s styrelsemakt.

Som tidigare nämnts kommer uppgraderingen att ske i två faser: Katana och Kaizen. Katana-fasen av uppgraderingen förväntas mellan Q1 och Q2 2021. Under denna fas förväntas inlämnande av Kyber DMM och KNC och Kyber DAO-förslag ske. Kaizen-uppgraderingen är planerad till Q3 2021, vilket signalerar den officiella färdigställandet av Kyber 3.0-uppgraderingen.

KNC-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var KNC handel till $ 1,34, med en börsvärde på $ 270,119,835 och en 24-timmars handelsvolym på 77,729,379 $.

Altcoin Buzz nyligen publicerad en artikel om steg-för-steg-processerna för installation av KyberSwap-plånboken.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om kryptoutrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link