ClayStack släpper uppdateringar om staking-ekosystemet – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | mars 7, 2021

[ad_1]

ClayStack meddelade nyligen att deras utvecklare arbetar för att lansera sin Alpha-plattform.

När vi väntar på lanseringen har ClayStack introducerat #StakingWeekly, en veckovis sammandrag som ger nyheter om staking-ekosystemet. I sin första upplaga, ClayStack delar några höjdpunkter om de senaste nyheterna i stakingvärlden.

Cardano upplever uppåtgående prisrörelse

Under de senaste 90 dagarna har Cardano (ADA) bevittnat en prisökning på 645%. Enligt marknadsvärde har ADA stigit till att bli den femte största kryptokurrency, som går före Polkadot och XRP.

ADA satte en ny ATH på 1,48 $ den 27 februari i väntan på “Mary”, Cardano’s protokolluppgradering. Uppgraderingen ger inbyggd token-funktionalitet och stöd för flera tillgångar.

Fantom Foundation får $ 35 miljoner investeringar från Alameda Research

Fantom Foundation har fått en investering på 35 miljoner dollar från Alameda Research. Detta är ett resultat av Alamedas partnerskap med Fantom Foundation. Alameda kommer att samarbeta med Fantom Kärnteam som integrerar Serum, Solana, Raydium och andra kedjeprodukter.

Dessutom planerar Alameda Research att köra en valideringsnod ovanpå Fantom Opera-mainnet. Detta kommer också att bidra till att förbättra säkerheten i nätverket.

Elrond VD planerar att introducera 1 miljard människor till kryptovaluta

Elrond VD Beniamin Mincu har planer på att ta med sig en miljard människor i kryptovalutasystemet. Han arbetar för spridningen av blockchain-adoption genom att fokusera på en enkel och enkel användarupplevelse. Elrond planerar att skapa ett blockchain-baserat finansiellt system som kan hjälpa människor att skicka och ta emot pengar, oavsett var de finns runt om i världen.

“Du kanske har den bästa tekniken, men om användarupplevelsen är hemsk och det bara finns ett fåtal personer som faktiskt kan arbeta med din teknik, är det en mycket sorglig situation”, säger Beniamin Mincu. Han anser också att skicka och ta emot pengar bör vara lika enkelt som att skicka och ta emot information.

Registreringen avslutas för TRON 2021 Global DeFi Hackathon Developer Contest

Registreringen har äntligen upphört för TRON 2021 Global DeFi Hackathon utvecklarkonkurrens. Målet med denna tävling är att hjälpa entreprenörer och utvecklare att bygga och diversifiera lösningar för TRON DeFi-ekosystemet. Nätverket säger dock att det kommer att vara öppet för fler registreringar under utvecklingsfasen som pågår från 8 mars 2021 till 1 maj 2021.

Alla deltagare ska utveckla ett DeFi-projekt med öppen källkod i TRON-nätverket. De som skulle kunna avsluta projektet före tidsfristen skulle bli berättigade att vinna ett av de fyra priserna i tävlingens prispott värt en cool $ 10 miljoner. Se fullständiga detaljer här.

Innan nu har Mohak Agarwal, VD för ClayStack, eker om utmaningarna med att sätta krypto och hur ClayStack hanterar dessa utmaningar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link