Injective Labs och UniLend lanserar avkastning för derivat – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | februari 9, 2021

[ad_1]

Ett annat anmärkningsvärt partnerskap har hänt i decentraliserad ekonomi (DeFi). Den här gången är partnerskapet mellan Layer 2 DEX-plattformen Injective Labs och UniLend. Enligt ett officiellt blogginlägg syftar partnerskapet till att starta avkastningsodling för derivat. För att uppnå detta har båda plattformarna viktiga och distinkta roller att spela.

Injective Labs, för en, hjälper till att handla derivat. UniLend kommer å andra sidan att använda sin utlånings- och upplåningsfunktion för att skapa fler användningsfall för derivatmarknaderna. Intressant är att båda plattformarna kommer att göra det lista varandras inbyggda token. Det vill säga att Injective Labs INJ kommer att finnas tillgängligt på UniLend, medan UniLend’s UFT också kommer att finnas tillgängligt på Injective Labs inom en snar framtid. Därför ger både tokens och plattformar en bredare användarbas.

Intresserade personer kommer att kunna bedriva avelsuppfödning på UniLend medan de använder Injective Labs derivatprodukter. Partnerskapet, om det lyckas, kommer att öppna upp den decentraliserade finansieringen (DeFi) utrymme till en myriad av fantastiska användningsfall.

Mer information om partnerskapet

Injective Labs har på senare tid ingått många strategiska partnerskap. Plattformen vill ta över DeFi-utrymmet. Nyligen ingick det en trevägs partnerskap med TomoChain och Ramp DeFi. I december förra året, det samarbetade med Binance Smart Chain (BSC) för att driva antagandet av derivat. Förra månaden, det också gick in i ett strategiskt partnerskap med Fantom Finance, också i ett försök att öka medvetenheten och det efterföljande antagandet av derivat.

På tal om partnerskapet avslöjade UniLend att det var nöjd med sin allians med Injective Labs. Genom att lägga till det kommer båda parter att köra DeFi-utrymmet till nya och outforskade höjder. UniLend avslöjade också att Injectives decentraliserade huvudbok kommer att fungera sömlöst med sina “tillståndslösa funktioner för utlåning och upplåning.”

Andra injektionsmarknader

Injective Labs överraskar DeFi-utrymmet. Plattformen är ute efter att helt utforska och utöka DeFi-utrymmet och nå ut till tidigare okända aspekter av decentraliserad ekonomi. Med detta i åtanke har det lanserat flera anmärkningsvärda och unika marknader. En sådan marknad är dess nyligen lanserades decentraliserade valutamarknader. Denna marknad är också världens första decentraliserade valutaterminsmarknad.

Enligt UniLend är partnerskapet med Injective Labs ett steg i rätt riktning för att uppnå sin vision att bli ”en oöverträffad DeFi-ledare.”

INJ och UFT-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var INJ handel till 13,12 $, med ett börsvärde på 176,019,030 $ och en handelsvolym 24 timmar om 50,333,363 $. Under tiden är UniLend (UFT) för närvarande handel till 0,844557 dollar, med ett börsvärde på 21847509 dollar och en handelsvolym 24 timmar på 2 079 440 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om kryptoutrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link