AnRKey X ™ fokuserar på spel med betalt nätverkspartnerskap – affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | februari 9, 2021

[ad_1]

AnRKey X ™ har meddelat ett partnerskap med PAID Network.

AnRKey X ™ tillkännagav nyligen sin strategiskt partnerskap med betalt nätverk. PAID Network är ett effektivt blockchain-baserat ekosystem som erbjuder sina användare lättanvända dApps som syftar till att leverera SMART-avtal som drivs av DeFi.

AnRKey X ™ -protokollplattformen grundades av anmärkningsvärda nyckelaktörer i kryptotillgångarna, DeFi och blockchain-ekosystemen. AnRKey X ™ -protokollplattformen är också ett decentraliserat utbyte av finansspelsplattform (gDEX). Den utvecklades för att kombinera funktionerna i eSports, Web 3.0 NFT och DeFi till en decentraliserad spelplattform som syftar till att skapa en helt ny bransch som kallas money sports (m $ portar).

Å andra sidan är målet för PAID Network att förbättra det befintliga affärsavtalet, liksom tvister och avvecklingsprocessen. Nätverket syftar till att göra detta genom att skapa en enkel, kostnadsvänlig och advokatfri dApp för företag och användare som säkerställer att de som har rätt att få betalt får betalt.

AnRKey X ™ för att utnyttja betalda SMART-avtal

AnRKey X ™ kommer att utnyttja PAID Networks DeFi-drivna SMART-avtal i dess decentraliserade ekosystem. Syftet med denna integration är att effektivisera backoffice interna verksamheter AnRKey X ™. Denna procedur ger AnRKey X ™ -teamet möjlighet att fokusera mer på sina mål, som utvecklar innovativa arkadspel som drivs av DeFi.

“AnRKey X som PAID Network, båda satte sig för att revolutionera sina äldre motsvarigheter; så det är väldigt spännande att samarbeta med AnRKey X och förse dem med vårt DeFi-drivna affärsavtal DApp för att hjälpa dem att effektivisera sin interna och decentraliserade verksamhet. Så de kan ägna sig åt att göra vad de gör bäst: revolutionera spelindustrin, säger Kyle Chasse, VD för PAID Network, medan han talar om partnerskapet.

Genom att använda sina standardiserade språk SMART-avtal, BETALT Nätverk kommer att sadlas med ansvaret för att effektivisera den interna verksamheten i backoffice som sker på AnRKey X ™. På detta sätt valideras också användarprofilerna för entreprenörer och anställda genom biometri.

Mer information

Genom det BETALDA nätverkets SMART-avtal kan ett inbyggt system för ryktepoäng registreras på blockchain. Med sitt decentraliserade skiljedomssystem skapas ett snabbt och pålitligt system för tvistlösning.

Att nå detta strategiska partnerskap med PAID Network-teamet tros vara ett riktigt välkommet och önskvärt partnerskap för AnRKey X ™. Den förra kan enligt uppgift ta ansvar för den interna verksamheten i backoffice medan AnRKey X ™ -teamet kommer att koncentrera sig på sina kärnaktiviteter. Båda lagen ser fram emot ett långt, tillfredsställande och framgångsrikt partnerskap.

Innan nu, betalt nätverk släppte information om dess färdplan 2021. Det är anmärkningsvärt att PAID Network planerar att lansera flera spännande uppdateringar som sin UX v2.0-uppgradering, token-satsning och flera andra nya funktioner.

BETALT och AnRKey X ™ -pris

Vid tidpunkten för publicering är PAID Network (PAID) handel till $ 3,45, med en börsvärde på $ 68,559,676 och en handelsvolym 24 timmar om $ 17,347,506. Under tiden är AnRKey X ™ ($ ANRX) handel till $ 0,03665051, med ett börsvärde på $ 2116357 och en handelsvolym dygnet runt på 113157 $.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link