Blockadespel lanserar Neon District Alpha – Spellanseringar och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 5, 2021

[ad_1]

Blockade Games rullade ut det förväntade Neon District-spelet med Neon Pizza Mode nyligen.

Neon District är ett blockkedjebaserat cyberpunk-rollspel som innehåller NFT: er (icke-fungibla tokens). Spelet är baserat på Matic och Ethereum blockchains. Spelaren samlar ett lag och försöker jämna ut dem genom att delta i multiplayeruppdrag eller i turbaserad strid i realtid.

Före lanseringen av Neon District fick grundarna nyckelhavare spela privata PVP-matcher och spel. Nyckelhavare som spelade upp till 5 privata PVP-matcher är berättigade att tjäna en pärla. Oavsett om de vann eller inte, skulle juvelen också tjänas i nyckeln som är kopplad till plånboken på deras Neon District-konto.

Om ädelstenar

Eftersom grundare får tidig tillgång till varje större utgåva från Blockade Games, a blockchain-baserat spel företag, varje grundare nyckel är laddad med 6 pärla slots. Under spel kommer grundarna att få tjäna sällsynta ädelstenar som kan låsa upp specialfunktioner i spelet.

Varje pärla lägger till specialeffekter i spelupplevelsen med framtida pärlor som låser upp ytterligare upplevelser. Den första pärlan som tjänas av en grundarnyckel blir vit, den andra blir grön och den tredje blir blå. Förutom att tjäna en pärla, fick de tidiga spelarna möjlighet att vinna neon.

Neon som vunnits av tidiga spelare kan användas för att köpa karaktärer, juice eller redskap. De tidiga spelarna fick bara vinna Neon när de deltog i Battle Royal Event som ägde rum den 8, 13 och 17 januari 2021 från 17–17 EST. Neon District släpptes offentligt den 19 januari.

Hur man spelar Neon District-spelet

Spelare kan nu tjäna NEON med Neon District, som inkluderar det spännande Neon Pizza-läget. När spelare har kunnat leverera pizza till lokala invånare medan de kämpar mot andra onödiga lag blir de berättigade att börja tjäna.

Med Neon District kan spelare slåss mot sina lag mot andra spelare genom Neon Pizza-konkurrenskraftiga multiplayer-uppdrag. När du spelar Neon Pizza-läget ska spelarna skicka sina pizzaleveranslag för att tjäna mer neon, delar och juice. Sådan neon och andra intäkter kan användas för uppgraderingar, karaktärer, vapen och rustningar. De kan också användas för att köpa växellådor. När spelarens lag når högre nivåer kan de försöka överföra andra spelare som försöker leverera pizzor.

För att börja spela måste du fortsätta registrera dig för en nytt konto hos District Portal, om du inte redan har ett konto. Som ny spelare kommer du också att vara utrustad med bara 1 gratis karaktär, 5 juice och 300 Neon. Din första Neon räcker för att du ska kunna köpa ytterligare 3 tecken som kommer att gå med i den första som bildar ditt första hela team.

För att göra anspråk på din fria karaktär måste du klicka på “Gör anspråk på ett fritt tecken” från instrumentpanelen. På instrumentpanelen finns det 6 teckentyper att välja mellan. Dessa karaktärstyper är Demon, Doc, Genius, Ghost, Heavy och Jack. Så snart du väljer din fria karaktär kan du sedan gå tillbaka till menyn för att köpa ytterligare 3 tecken med ditt 300 Neon.

När du väl har byggt ditt team kan du läsa vidare den här guiden om hur du fortsätter spela spelet.

Leker med Social Token COIN

Spelare kommer att kunna satsa den sociala token COIN så att de kan få digitala tillgångar för att spela Neon District. För att få token måste spelare först tillhandahålla handelslikviditet på Uniswap. Därefter ska de fortsätta på coinartist.io för att sätta de erhållna likviditetstoken.

Det är viktigt att notera att COIN är den sociala symbolen som länkar VD för Blockade Games, Marguerite deCourcelle, till hennes arbete i blockchain-spelutrymmet. Denna produkt var infördes av deCourcelle i september 2020. Blockade Games vill också att spelare ska ha förmågan att tjäna COIN genom att sätta in en insvept spelfigur.

Om Neon District

Som ett fritt spelande cyberpunk-rollspel, Neon District har samlingsbara NFT: er, båda på Ethereum och Matic. Spelare kommer att kunna samla karaktärer och utrusta i realtid turbaserad strid. Genom att spela Neon Pizza konkurrenskraftiga multiplayer-uppdrag kan spelare uppgradera och utrusta sina lag helt mot andra spelare.

Innan nu, icke-fungibla tokens (NFT) spelade in en oöverträffad försäljningsökning. Ledande avgiften var Rarible, en NFT-marknadsplats där digitala samlarobjekt kan ”präglas”, köpas och säljas.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer kryptovaluta nyheter, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link