Frontier Partners Avalanche för att utöka plånboksalternativen

Av | februari 22, 2021

[ad_1]

Frontier, en decentraliserad finans (DeFi) -aggregat, har meddelat ett partnerskap med Avalanche för att möjliggöra stöd för AVAX-insatser, NFT och TrueUSD (TUSD) i Frontier-applikationen.

Enligt meddelandeskulle Frontier-samarbetet med Avalanche utöka plattformsplånbokens alternativ och funktioner som tillhandahålls användare inom Avalanche-ekosystemet.

Partnerskapet kommer också att göra det möjligt för fler användare att enkelt få tillgång till decentraliserade finansieringsapplikationer (DeFi) på plattformen samt öka antagandet av blockchain-teknik.

John Wu, president för Ava Labs, uttryckte sin spänning med den nya utvecklingen och konstaterade att samarbetet bildades i ett försök att erbjuda användarna en bättre upplevelse. Vilket enligt honom har varit och för närvarande fortfarande är ett problem för DeFi.

“Genom att förenkla och effektivisera hur användare engagerar sig med DeFi-appar på Avalanche, kommer Frontier att vara ett bra komplement till ekosystemet och hjälpa till att möjliggöra den första vågen av tillväxt på plattformen”, säger han. twittrade.

Gräns, lavin för att utvidga plånboksalternativen

Enligt blogginlägget är Frontiers integration med Lavin gör det möjligt för plattformen att utöka sin plånboks alternativ. Frontier tillåter sina användare att hantera sina DeFi-tillgångar och applikationer i en enkel och säker portal.

Frontier har nyligen fokuserat mycket på plånbokens komposibilitet för att ge blockchain-plånbokanvändare en bättre användarupplevelse. Noterbart att plånbokskomposibilitet tillåter användare att välja önskad plånbok för att utföra vissa transaktioner. Frontier strävar också efter att minimera plånbokshanteringskomplexiteten via TxLink.

Med Avalanche-integrering kommer Frontier att göra plånbokshantering enklare samtidigt som det yttersta målet är att föra en enskild användares plånbok på ett och samma ställe. För att inte tala om, även med att plånboken aktiverar funktioner som on-chain-åtgärder eller interagerar med decentraliserade appar.

Det är värt att notera att Avalanche är den första smarta kontraktsplattformen som kan bekräfta transaktioner på mindre än en sekund och också vara driftskompatibel med alla Ethereum-verktyg. Avalanche har också en kapacitet på 4500+ transaktioner per sekund, vilket är större än andra blockkedjor.

“Hittills lockade Avalanches höga prestanda decentraliserade projekt som ville undkomma smärtpunkterna med långsam transaktionsgenomströmning och avvecklingshastigheter för äldre blockchain-plattformar”, konstaterade uttalandet.

Gräns ​​för att få finansiering via Avalanche-X Grant Program

Som en del av integrationen kommer Frontier att få finansiering genom Avalanche-X-bidragsprogrammet, en moonshot-accelerator för utvecklare som bygger decentraliserade applikationer (dApps) på Avalanche.

Fonderna kommer att riktas mot att avslöja nya funktioner som att integrera Avalanche i Frontiers iOS- och Android-applikationer, samt att införa inbyggd insättning av AVAX i iOS-och Android-appar från Frontier.

Fonderna kommer också att fokuseras på att skapa ett medium som gör det möjligt för användare att spåra, skicka och ta emot NFT i Avalanche-nätverket.

DeFi-aggregatorn kommer också att introducera stöd för TrueUSD (TUSD), en stablecoin som lanseras ursprungligen på Avalanche. Och i relaterad utveckling har OKCoin också listat Avalanches inhemska mynt, AVAX, och blev det första USA-baserade kryptobörsen som gjorde det.

Enligt OKCoin, notering av AVAX var ytterligare ett steg mot att säkerställa utvecklingen av decentraliserad finansiering, samt att öka antagandet av DeFi genom betrodda handelsplattformar.

AVAX-pris

Vid tidpunkten för publiceringen har AVAX-priset sjunkit med 5,1% under det senaste dygnet. Det handlades till 34,49 dollar, med en handelsvolym 24 timmar på 287 746 956 dollar och ett marknadsvärde på 2 629 559 064 dollar. AVAX har för närvarande en cirkulerande tillgång på 76,9 miljoner mynt och en maximal tillgång på 360 miljoner mynt.

Dessutom gå med Altcoin BuzzTelegram för att ta emot gratis handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link