Crypto.com (CRO) Mainnet går live! – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 22, 2021

[ad_1]

Hongkong-baserade kryptovaluta betalningsplattform Crypto.com har meddelat lanseringen av Crypto.org Chain. Enligt den officiella bloggen planeras lanseringen av mainnet den 25 mars 2021. Kedjan kommer att använda CRO som sin ursprungliga valuta. Mot bakgrund av nyheterna har CRO pumpat över 73% under det senaste dygnet.

Efter två års omfattande forskning och utveckling lanserade Crypto.com 2 testnät och slutförde framgångsrikt Crossfire, Mainnet Dry-Run Competition. Intressant nog är Crypto.org Chain-stativ utformade som en blockchain med hög hastighet och låga transaktionsavgifter. Det gör det till en idealisk kedja för betalningar, DeFi och NFT.

Crypto.org-kedjan lovar att vara en 100% decentraliserad kedja. Det är så det planerar att spela en central roll för att driva massanvändning av blockchain-teknik. Nyligen slog Crypto.com in Mainnet Dry-run. Känd som Crossfire fick det entusiastiskt deltagande av 3000 validerare.

Inom fyra veckor bearbetade Dry-run mainnet över 275 miljoner transaktioner. Nu när lanseringen av mainnet bara är 31 dagar borta, förväntar sig teamet hundratals validerare att delta i mainnet. För att garantera kedjans säkerhet har Crypto.com använt Delegated Proof of Stake-modellen. Dessutom har teamet förenklat insättningsprocessen. Användarna kan spela CRO i DeFi-plånboken med ett enda klick.

Massiva CRO-insatser

Enligt StakingRewards.com rapporten betalade PoS-blockkedjorna årligen årlig avkastning på 11,2%. Intressant nog har Crypto.org meddelat mainnet CRO insatsbelöningar på 20% per år. Alla aktiva deltagare i Mainnet-lanseringen som planeras den 25 mars 2021 kommer att vara berättigade till denna insatsbelöning. Dessutom kommer detta inte med något minimikrav.

Validerarna och CRO-delegaterna får insatsbelöningen. Enligt den officiella bloggen kommer uppskattningsvis 500 miljoner CRO att fördelas mellan validerarna och delegaterna. Dessutom kommer de också att få belöningar från poolen på 5 miljarder CRO som tilldelats för mainnet-blockbelöningar.

Förra veckan lanserade Crypto.com också en mycket kraftfullt derivatutbyte.

CRO-pris

CRO-priset berörde en ny heltidshöjd på 0,277 $ idag. Vid handeln handlar det dessutom nära 0,241 dollar. En annan nyhet som drivit CRO-pumpen är den supermassiva myntförbränningen.

Om du är intresserad av kryptohandel, gå med Altcoin Buzz Signals Telegram Channel.

För mer spännande uppdateringar om kryptovärlden, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

[ad_2]

Source link