Elrond lanserar Maiar, dess globala betalningsapp – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 12, 2021

[ad_1]

Elrond Network har nyligen lanserat sin globala betalningsapp och digitala plånbok – Maiar.

Som en digital betalningsapp kommer Maiar att erbjuda finansiella tjänster som inkluderar investeringar, betalningar och passiva inkomster.

Maiar att dra nytta av Elrond’s Blockchain

Till skillnad från andra blockchain-baserade plånböcker kräver Maiar inte nya användare att komma ihåg komplexa 24-ordslösenord eller andra svåra registreringsprocesser. Sådana processer kan också avskräcka nykomlingar och verka obehagliga för användare som inte är tekniskt benägna.

Av denna anledning gör Maiar det möjligt för användare att skapa ett säkert och unikt konto genom att utnyttja Elrond blockchain. För att skapa ett nytt konto används en kryptografisk hash av användarens telefonnummer.

Inom några sekunder kommer användaren att ha en användbar blockchain-plånbok som kan ta emot och skicka pengar med hjälp av telefonens adressbok. Maiar utnyttjar också den höga genomströmningen och billiga Elrond blockchain teknik för tillhandahållande av snabba betalningsöverföringar till var som helst i världen.

Förbättra användarnas integritet och säkerhet

Att skapa en digital plånbok med Maiar kräver inte personlig information, prenumerationer eller pappersarbete. Progressiv säkerhet och gamification tillhandahålls för att göra det möjligt för användare att stärka säkerheten för sina plånböcker. Detta innebär att användare uppmanas att lägga till en nål, ställa in biometrisk autentisering och aktivera krypterade säkerhetskopior.

Maiar syftar också till att implementera social återhämtning, vilket gör det möjligt för användare att återaktivera sina plånböcker på en ny enhet genom att använda sina betrodda kontakter.

Med alla sina möjligheter strävar Maiar efter att bli den decentraliserade versionen av kända appar som Google Pay, PayPal, Revolut och Venmo. Detta beror på att Maiar erbjuder samma funktioner men inte kräver någon personlig information. Istället för att ta ut en procentsats av det transaktionsvärde, tar Maiar ut obetydliga fasta avgifter.

Mer information

I december 2020, Elrond delad den nya versionen med sina exklusiva användare, i syfte att autentisera Maiars position som en viktig global pengarapp på alla mobila enheter. Elrond delade senare tidig tillgång till sina passionerade anhängare som har hävdat sin rang.

Maiar släpptes den 31 januari 2021 för allmänheten. Användare från hela världen kunde gå med i de över 180 000 användare som hade registrerat sig för tidig tillgång till appen. Maiar är tillgängligt på både Android- och iOS-enheter.

Innan nu, Elrond avslöjade planer för att stödja Bitcoin och andra kryptotillgångar. Detta möjliggörs på grund av det nya strategiska partnerskapet mellan Elrond och Poly Network.

Elrond (EGLD) Pris

Från tidpunkten för publicering, Elrond’s pris var $ 164,65 med en 24-timmars handelsvolym på $ 575,621,383. EGLD-priset sjönk också med 7,4% under det senaste dygnet. Dessutom har den en tillgång på 17,1 miljoner EGLD-mynt och en maximal tillgång på 20,4 miljoner. Binance är också den nuvarande mest aktiva handeln EGLD.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link