DAO Maker Token Now Live på Kucoin and Gate – Produktrelease och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 12, 2021

[ad_1]

DAO Maker, den populära startplattan, kryptoprojektacceleratorn och community building-plattformen, har meddelat lanseringen av sin efterlängtade token.

DAO Maker-token, enligt rapporter, kommer att hjälpa till att introducera riskkapital för allmänheten samt underlätta gemenskapsstöd för kryptoprojekt. Intressant är att detta tillkännagivande följer plattformens tredje årsdag nära. Den efterlängtade token kommer nu att finnas tillgänglig på både Kucoin och Gate.

Användarnas förväntningar är ganska höga med avseende på token och dess förmåga att ge stöd till kryptoprojektstart och deras community. Enligt det officiella blogginlägget har DAO Maker-token förväntats ett tag nu. Som väntat möttes tillkännagivandet med spänning av medlemmar i samhället.

Tillkännagivandet i detalj

Beslutet att äntligen lansera DAO Maker-token är till stor del beroende av den rungande framgången med plattformens Orion-protokoll. När den privata försäljningen, via nästa generations DYCO 2.0, är ​​klar, kommer token också att visas. Som tidigare nämnts är de första börserna för att lista den inhemska token (DAO) Kucoin och Gate.

Noteringen skedde samtidigt som planerat tisdagen den 9 februari 2021. DAO-handelsparet på Kucoin är helt enkelt DAO / USDT-paret. Två handelspar kommer dock att finnas tillgängliga på Gate.io, nämligen DAO / USDT och DAO / BTC-paren. Insättningar och handel började omedelbart på båda plattformarna den 9 februari 2021, exakt 09:00 (UTC). Uttaget påbörjades också den 9 februari men klockan 13:00 (UTC).

Ett viktigt faktum att notera är att DAO Maker-token endast kan utfärdas under en 65% DYCO. Detta innebär att tokens är återbetalningsbara och intressant kommer alla återbetalade tokens därefter att brännas.

DYCO kommer dessutom att fungera som en avgiftsbro som gör det möjligt för token-köpare att lämna plattformen före det planerade stängningsdatumet. Sådana köpare, enligt det officiella blogginlägget, kommer att behöva bränna en del av sina tokens för att “hoppa över intjäningsplanen.” Avgiftsbryggan gör det också möjligt för deltagare att låsa upp delar av eller alla sina tokens mot en avgiftsavgift.

Deltagare som förblir under hela tidslinjen för intjäning kommer att få 20% av sin tokenportfölj varje kvartal av året.

Om DAO Maker

DAO Maker är ett välkänt namn i det decentraliserade teknikutrymmet. Plattformen lanserades 2018 och fungerar som en konsultbyrå samt en startplatta för de bästa branschaktörerna i kryptorummet. Namn som AVA Labs, LTO-nätverk, Elrond Network, Harmony Protocol, Injective Protocol, Orion Protocol, NEM, etc.

Det är dessutom fortfarande ett av de mest välplacerade och ansedda varumärkena inom blockchain- och kryptovalutorummet.

DAO Maker Token-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var DAO det handel till $ 3,05, med ett börsvärde på $ 50,172,029 och en 24-timmars handelsvolym på $ 5,466,631.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link