Injektiv och AllianceBlock i strategiskt partnerskap – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | februari 13, 2021

[ad_1]

Injective tillkännagav sitt partnerskap med AllianceBlock för att frigöra decentraliserade olje- och gasfutures.

Partnerskapet mellan Injective och AllianceBlock försöker ta ett steg mot att överbrygga klyftan mellan traditionell och decentraliserad finansiering.

Lanserar decentraliserade olje- och gasderivat

Den inledande processen i partnerskap är inriktad på att lansera olje- och gasderivat. Men när tiden går, skulle fler tillgångsklasser som exotik läggas till. För närvarande utvecklar AllianceBlock en datatunnel genom att arbeta med medarbetare av Injectives orakel, som ChainLink.

”På AllianceBlock är det vårt uppdrag att bygga den första globalt kompatibla decentraliserade kapitalmarknaden, och detta partnerskap med Injective Protocol är ett oerhört viktigt steg mot att uppnå detta mål. Detta är ett stort steg mot att berika det derivata ekosystemet och i sin tur nästa generation av investeringsbankinfrastruktur som vi är så stolta över att utveckla, säger Rachid Ajaja, VD och grundare av AllianceBlock.

”Detta samarbete gör det möjligt för institutionella handlare att fullt ut engagera sig i det växande DeFi-ekosystemet. Detta partnerskap är en anmärkningsvärd utveckling som kommer att säkerställa ett väl fungerande derivatekosystem som vi bygger och vi är mycket glada över att kunna förbättra vår marknadsposition genom att samarbeta med Injective Protocol för att utveckla detta ekosystem, ”tillade han.

Mer information

Med Injective kommer AllianceBlock att kunna generera nya derivatprodukter som för närvarande inte är tillgängliga i ekosystemet. Sådana produkter inkluderar möjlig utveckling av nya kryptoindex som hjälper kryptoinvesterare att få exponering för nya tillgångsformer.

Som ett resultat av detta partnerskap kommer AllianceBlock att kunna få ytterligare likviditet eftersom de nu kan handlas på Injectives decentraliserade derivatbörs.

Eric Chen, VD för Injective, konstaterar: ”Vi är stolta över att arbeta tillsammans med teamet på AllianceBlock. Detta gör det också möjligt för oss att främja vårt uppdrag att bygga samman traditionell ekonomi med DeFi. Olje- och gasfutures är några av de mest handlade råvarorna på traditionella marknader men har hittills varit oåtkomliga inom DeFi. På Injective kommer handlare nu att kunna handla dessa marknader och mycket mer på den första riktigt decentraliserade derivatbörsen. ”

För närvarande har Injective lagt till nya innovativa marknader i sitt derivatutbyte, inklusive avkastningsderivat och lager som Tesla. Inom ramen för partnerskapet kommer Injective också att utvidga sitt ekosystem för derivathandel genom att använda AllianceBlocks innovativa permanenta förlustsäkringsprodukt. Detta partnerskap visar att Injective aktivt arbetar för att utforska nya medel för att främja DeFi-adoption.

Innan nu, Injective Protocol meddelat lanseringen av den första decentraliserade valutahandeln i världen någonsin. Därför kommer handlare att kunna delta i en mycket utvecklad handelsform.

INJ-pris

I skrivande stund, Injective Protocol pris var $ 16,35, med en handelsvolym dygnet runt på 44 869 803 dollar. INJ-priset steg också med 5% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 13,5 miljoner INJ-mynt och en maximal tillgång på 100 miljoner. Binance är också den nuvarande mest aktiva handeln med INJ.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link