DODO DeFi DEX lanserar version 2 som Token Prices Pump

Av | februari 23, 2021

[ad_1]

Det kinesiska baserade decentraliserade börsen DODO har lanserat sin version 2 offentliga beta med mer belöningar för gruvdrift.

DODO lanserades i augusti 2020 som en proaktiv market maker (PMM) och hävdar att den är mer avancerad än vanliga decentraliserade börser eftersom den kan reagera på förändrade marknader och begränsningar i realtid i realtid.

Den körs på Binance Smart Chain, vilket ger betydande besparingar på dragkostnader och hastigheter. Den senaste uppgraderingen ger in några nya DODO tokenomics och ge ytterligare jordbruksincitament.

Mer likviditetsbrytning

Enligt tillkännagivandet inkluderar lanseringen präglingen av vDODO-token, som har införts för att fungera som bevis på medlemskap i DODOs lojalitetsprogram. De nya tokens kommer att ge innehavarna utdelning från handelsavgifter och medlemsbelöningar och kan präglas med hjälp av befintliga DODO-tokens med en hastighet av 1: 1.

Det finns också en likviditetspool för USDT / BUSD, som körs på Binance Smart Chain (BSC) och är tillgänglig via börsens v2-gränssnitt. En Crowdpooling-kampanj för ShuttleOne-token (wSZO) har också inletts.

Binance inledde en 14-dagars jordbrukskampanj för DODO fredagen den 19 februari, där jordbrukare kan placera Binance Coin (BNB), Binances ETH 2.0-symbol (BETH) och BUSD i separata pooler för att odla DODO-tokens, varav en miljon kommer distribueras. BNB-poolen tjänar lejonparten av belöningarna med 60% (641.710 DODO), BETH-poolen får 30% (320.855 DODO), medan BUSD-stablecoin-poolen får de återstående 10% (106.951 DODO).

BSC-baserade utbyten och protokoll har ökat i popularitet under de senaste veckorna eftersom Ethereum-gaskrisen fortsätter att hålla mindre spelare utanför DeFi på grund av dessa galna transaktionsavgifter. Förutom DODO, PancakeSwap DEX ser också volymer och tokenpriser ökar.

DODO-prispumpar

DODO-tokens har dragit sig tillbaka en hel del under det senaste dygnet, och de svalnar fortfarande från en helt ny nivå på $ 8 på lördag den 20 februari, enligt Coingecko.

DODO-pris
Diagram – coingecko.com

Token hade ökat med över 200% sedan fredagens lansering av Binance-avkastningsgårdarna och DODO: s egna incitament för likviditetsbrytning men har sedan dess sjunkit till nivån före lanseringen.

Under de senaste 30 dagarna har token pumpat hela 561% från cirka $ 0,60 till dagens pris på $ 5,08, vilket gör det till en av DeFis bästa resultat i månaden. TVL är för närvarande cirka 58,6 miljoner dollar, enligt DeFi Pulse.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link