Top Crypto News: 02/22 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | februari 23, 2021

[ad_1]

Efter att ha gjort en heltidshöjd på $ 58,640 genomgick Bitcoin en skarp korrigering och handlas på 54 958 $. Samtidigt handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära $ 1 810.

Idag var en episk dag i Bitcoin-historien eftersom priset sjönk över 8 000 $, vilket är nästan en 15% -korrigering från hela tiden. Förutom detta, om BTC upprätthåller mellan $ 42 000 och $ 44 000 support, är det möjligt att fortsätta uppåt. Men om BTC förlorar detta supportområde kan det resultera i ytterligare korrigering mot $ 37.500 och $ 34.000.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Crypto.com Burning 70 miljarder CRO-token mitt i Mainnet-lanseringen nästa månad

Crypto.com tillkännagav bränningen av 70 miljarder CRO-tokens, som är den största brännskylten i historien. Enligt tweeten kommer 59,6 miljarder att brännas idag, och de återstående 10,4 miljarder kommer att brännas varje månad när det låses upp från smarta kontrakt. Dessutom kommer denna token burn att öka cirkulationsförsörjningen av CRO till över 80% från nuvarande 24%. Dessutom kommer den återstående 5,9 miljarder CRO-utdelningen att tilldelas mainnet blockbelöningar för att säkra nätverket och för ekosystemets utveckling. Dessutom meddelade laget också att Crypto.org Chain kommer att lanseras på mainnet den 25 mars, med en insatsbelöning på 20% APY för aktiva deltagare. Denna Crypto.org-kedja kommer att användas för att erbjuda DeFi och icke-fungibla tokens ovanpå den.

BETALT Nätverk | Litentry-partnerskap för att intensifiera säkerhets- och användarautentiseringsprocessen

BETALT Nätverk samarbetar med Litteratur för att förbättra användarautentiseringsprocessen. Med detta partnerskap får BETALA tillgång till Litentrys identitetsverifiering och kreditberäkningsfunktioner. Dessutom är Litentry en decentraliserad identitetsaggregat som tillhandahåller DID-data i realtid för identitetsägare över flera blockkedjor och dApps. Denna sammanslagning hjälper PAID att integrera DID i sin dApp, som kommer att utföra användarautentisering medan en användarprofil skapas. Dessutom kommer denna BETALDA dApp att ha innovativa funktioner som spärr, försäkringsfunktioner, rykte och mycket mer.

Legia Warszawa tillkännagav kommande lansering av sin fan-token på SOCIOS.COM med exklusiva fördelar

Legia Warszawa, i samarbete med Chiliz, meddelade den kommande lanseringen av sin fan-token. Dessutom är Legia Warszawa en av de mest blomstrande fotbollsklubbarna och den första polska klubben som startar en fan-token. Med denna lansering har $ LEG Fan Token ägare kommer att njuta av många fördelar, som att rösta för flera klubbbeslut, VIP-belöningar, exklusiva klubb- och sponsorkampanjer och många fler. Vidare kommer det maximala utbudet av $ LEG Fan Tokens att vara 5 miljoner.

Syntropi | Elrond-partnerskap för att integrera verktyg för automatisering av flera molnmiljöer för Elrond Validators

Syntropi integrerad med Elrond validerare för att hantera noder i en miljö med flera moln. Enligt tweeten tillåter denna union Elrond testnet-validerare att distribuera noder via Syntropy-stacken. Dessutom kommer det att öka kvaliteten på Elrond-noddriften genom att utnyttja Syntropys förbättrade verktyg. Dessutom har teamet också föreslagit en uppsättning programvaruverktyg som gör det möjligt för alla att påbörja icke-frihetsberövande insatser för vänner och kunder.

Dao Maker samarbetar med Orion Protocol för att bli andra Launchpad Liquidity Partner

Den sista biten av kryptonyheter på vår lista är Dao Maker, som samarbetade med Orion-protokollet att bli en likviditetspartner. Dessutom är Dao Maker den andra partnern som använder Orion Launchpad-likviditet. Enligt tweet kommer DAO Maker att möjliggöra distribution av token, insamling och notering på DAO Maker-plattformen. Dessutom kommer det att skapa en ny intäktsström för DAO Makers inkuberade projekttransaktioner och effektivisera lanseringsprocessen. Tillsammans kommer teamet också att utveckla en onramp för HUB-enheterna på respektive plattformar, vilket gör det möjligt för nya användare att komma åt projekttoken direkt.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link[ad_2]

Source link