Crypto.com (CRO) bränner 70 miljarder CRO-token – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 23, 2021

[ad_1]

Crypto.com (CRO) har avslöjat att de kommer att bränna 70 miljarder CRO-tokens från och med måndagen den 22 februari 2021.

Enligt rapporter, de 70 miljarder CRO-tokens som bränns kommer att vara den största brännskylten någonsin, och det är också ett viktigt steg i decentraliseringen av Crypto.com-nätverket vid Mainnet-lanseringen.

Schema för att bränna 70 miljarder CRO-token

Från de 70 miljarder CRO-tokens som kommer att brännas brändes 59,6 miljarder måndagen den 22 februari. Ytterligare 10,4 miljarder är låsta i ett smart kontrakt och de kommer att brännas varje månad omedelbart efter att de är upplåsta. Därför kommer detta enligt uppgift öka det cirkulerande utbudet av CRO från 24% till mer än 80%.

Bortsett från de 70 miljarder tokens som ska brännas finns det också 5,9 miljarder CRO i utbudet. Från detta kommer 5 miljarder CRO att tilldelas mainnet blockbelöningar för kedjevalidatorer och delegatorer, vilket säkerställer Crypto.com-nätverket. Resterande 0,9 miljarder CRO kommer att rapporteras tilldelas partikel B för utveckling av kedjeekosystem.

Huvudmål: decentralisering

Vid sidan av CRO-token brände rapporter att Crypto.org-kedjan kommer att göra det lansering på mainnet den 25 mars.

Utvecklingen av kedjan påbörjades för två år sedan och körde tidigare två framgångsrika testnät. Det körde också en mainnet-torrkörning, kallad Crossfire, som fick över 3000 valideringsapplikationer. Särskilt 275 miljoner transaktioner behandlades under Crossfire.

Blockchain kommer också att köra en delegerad proof-of-stake konsensusalgoritm, och användare kan delta i att säkra nätverk med Crypto.coms populära DeFi-plånbok.

Dessutom är några anmärkningsvärda tillägg som kan förväntas höga hastigheter och låga transaktionsavgifter för betalningar, DeFi och NFT: er. Därför hjälper Crypto.com-nätverket med steget för branschens tillväxt.

Det symboliska brännande tillkännagivandet konstaterar, ”Vi har länge trott att världen behöver en helt decentraliserad, öppen källkod, offentlig kedja med hög hastighet och låga avgifter. Använd fall som driver masskryptering av betalningar genom betalningar, DeFi och NFT: er behöver alla denna kritiskt viktiga infrastruktur. ”

Kris Marszalek, VD för Crypto.com, gav också insikter om idén bakom deras decentralisering. betonar att decentralisering “spelar roll”.

Han gav också mer förklaring i a tråd på Twitter:

Innan nu Autonio meddelat sitt partnerskap med Crypto.com. Partnerskapet mellan båda företagen kommer enligt uppgift att möjliggöra integrering av Autonios likviditetsbrytningskampanjer i Crypto.com-plattformen.

CRO-pris

Från tidpunkten för publicering, Crypto.com Coin pris var 0,175139 dollar, med en handelsvolym 24 timmar på 1 698 698 240 dollar. CRO-priset steg också med 27,7% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 24 miljarder CRO-mynt och en maximal tillgång på 100 miljarder. Upbit är också den nuvarande mest aktiva CRO-marknaden.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link