De hetaste icke-fungibla tokens (NFT) i februari 2021 – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 18, 2021

[ad_1]

Om 2020 var året för DeFi, så utvecklas 2021 till året för NFT: er när försäljningen och volymerna når nya rekordhöjder. Här är de hetaste tokens just nu.

Icke-fungibelt symbol marknadsplatsen OpenSea har precis släppt sin NFT-ranking, och det finns ett antal heta nya tokens som har gått in i topp tio i februari.

Längst upp på högen finns CryptoPunks, en samling av 10 000 små pixelkaraktärer, varav några säljer för enorma pengar. Rekordförsäljningen var i slutet av januari när en av dessa små krypto-charmar gick för en jättestor 605 ETH, eller cirka 747 400 dollar vid den tiden.

Hashmasks och Bullrun Babes

Hashmasks har ökat listorna till andra plats, och det här är en samling unika digitala porträtt skapade av ett kollektiv med över 70 artister. Över 8 miljoner dollar har sålts under de senaste sju dagarna, och en sällsynt kostnad för hela 650 000 dollar i ETH tidigare denna månad.

Rarible och SuperRare, i tredje och fjärde, är inte NFT utan marknadsplatser för dem.

I femte är EllioTrades NFT Collection, som, som namnet antyder, erbjuder en samling kryptosamlar. Enligt SuperFarm, vilket har varit airdropping dem den här veckan, det är “en förstklassig sammansmältning av samhällsstyrning med NFT som låser upp föremål i uppslukande videospel.” De har sålt över tusen ETH-värden under den senaste veckan.

Bullrun Babes är en ny post i OpenSea-sjökortet på sjätte plats och erbjuder 8 888 animerade kortsamlingar som representerar kvinnliga karaktärer med tema på olika kryptoprojekt, till exempel “Ethereum Ellie,” “Uniswap Uma, ”och” Polkadot Patty. ”

OpenSea NFT-försäljningsmarknaden ökade med 400% i volym för februari då den ökade från 8 miljoner dollar till 32 miljoner dollar, enligt Dune Analytics.

NBA TopShot bästsäljande

The Defiant har rapporterat att NFT-försäljningen har toppat ett rekord på 100 miljoner dollar under de senaste 30 dagarna. Enligt leverantören av marknadsplatsdata CryptoSlam.io, NBA TopShot är den bästsäljande NFT-samlingen och har flyttat nästan 17 miljoner dollar under den senaste veckan.

Den amerikanska basketbaserade samlingen, som lanserades i oktober 2020, flyttade hela 68,5 miljoner dollar under de senaste 30 dagarna. CryptoSlam-siffror för CryptoPunks är 14 miljoner dollar den senaste veckan, medan Hashmasks har sålt 8,8 miljoner dollar under sju dagarsperiod.

Förra månaden såldes en NFT för en virtuell tomt i Axie Infinity virtuella värld för hela 1,5 miljoner dollar, medan digital konstnär Beeple sålde svindlande 3,5 miljoner dollar på Nifty Gateway-marknaden i december.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link