Chainlink (LINK) | Mogul Partner för decentraliserad filmfinansiering – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | februari 12, 2021

[ad_1]

Som ett decentraliserat filmfinansieringsnätverk arbetar Mogul för att befria den oberoende filmindustrin från de befintliga utmaningarna. Den nuvarande oberoende filmfinansieringen är opak, saknar standardisering och stängningskostnaderna är höga. Mogul är använder blockchain-teknik för att skapa transparens och kostnadsoptimering för filmfinansiering. Dessutom använder Mogul sin STARS-verktygstecken för fördelnings- och röstningsmekanism. Nu kommer den att använda Chainlink-orakel som en bro mellan CAM och smarta kontrakt.

Att bli en innovativ och progressiv filmfinansierare

På grund av bristen på standardisering stod Mogul inför kostsamma finansieringsförfaranden innan blockchain användes. Det beror på att insamling, analys och fördelning av vinster är svåra på grund av budgetkomplexitet och olika parter. Men med hjälp av blockchain har Mogul kunnat sänka sina finansieringskostnader. Enligt Mogul Productions medgrundare och filmrådgivande styrelseledamot hittar blockchain inom filmindustrin ett perfekt användningsfall. Det beror på att det ger genomskinlighet till vinstdelning, utgiftsprojektion, besättning, besättning och leverantörsbetalningar.

CAM för automatisk vinstdistribution

Collection Account Manager (CAM) är en opartisk tredjepartsrevisor för alla Mogul-filmer. Det säkerställer att intäktsredovisningen är korrekt och att vinsten fördelas i rätt tid. Efter Chainlink-partnerskapet kommer CAM att utnyttja Chainlink-orakler för att vidarebefordra data till smarta kontrakt. Dessutom kommer oraklarna att se till att data levereras till de smarta kontakterna på ett transparent, korrekt och tillförlitligt sätt. Med Chainlink-orakelintegrationen får investerarna i Mogul-filmer också tillförlitliga växelkurser vid utbetalningar.

Enligt chefen för Chainlink Business Development, Daniel Kochis, “Ett Chainlink-driven decentraliserat orakelnätverk kommer att ge tillförlitlig on-chain data till Moguls demokratiserade filmfinansieringslösning, vilket säkerställer att finansiärer får rättvis kompensation för sina investeringar.”

Ange nya vertikaler för blockchain och film tillsammans

Mogul ser fram emot att utforska fler möjligheter med Chainlink. Intressant är att det redan använder ett digitalt tillgångstoken, en decentraliserad röstinställning, en smart plånbok, ett valutasymbol i appen och blockchain. Men nu kommer Chainlink-integrationen att underlätta ett rättvist urval av investerare och rättvis fördelning av belöningar. Det beror på att Chainlink-orakel lovar garanterad transparens i filmfinansiering.

Firar partnerskapet

Mogul är ganska upphetsad över partnerskapet. För att fira detsamma genomför den en $ 100 BTC super lätt giveaway. Dessutom måste en användare registrera sig för Mogul-produktion och Chainlink Telegram för att kunna delta i utdelningen. Enligt tillkännagivandet planerar Mogul att genomföra fler presentationer i samma grupp.

Länkpris

Under de senaste 30 dagarna har LINK-token har haft en prispump på 96,4%. Dessutom, vid tidpunkten för pressen, handlar LINK-token lite över $ 27.[ad_2]

Source link