BTC Drop Indicator – Teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | februari 23, 2021

[ad_1]

BTC sjönk med 10 000 dollar igår från 58 000 dollar till 48 000 dollar. Detta var den största nedgången i BTC: s historia.

BTC fall eller stigning kan spekuleras i en mängd olika parametrar. Vissa använder diagram för att identifiera toppar och bottnar. Vissa använder grunder som kommande gafflar, halvering, uppgraderingar, institutionell nivåköp, etc. för att spekulera i prisrörelser i BTC.

En av dessa indikatorer är börsinflöde och utflöde av tillgångar. Låt oss ta Santiment till exempel och granska BTC prisrörelse.

Santiment

Santiment tillhandahåller olika data och verktyg för att spekulera i prisåtgärder för tillgångar. Ett sådant verktyg är utbytet av tillgångar från vissa plånböcker och utflöden.

Exchange Inflow

Börsinflödet ökade med 11 gånger. Denna spik ledde till korrigering av BTC från $ 58.000 mot $ 48.000.

Framträdande plånboksrörelse

Efter att ha analyserat mer data observerades det att en viss plånbok var ansvarig för årets näst största BTC-transaktion. 2700 BTC som ungefär motsvarar $ 156,6 miljoner till BTC-topppriset flyttades från denna plånbok till en platsbörs. Detta utlöste antagligen en dumpning av BTC-priset. Samma plånbok hade importerat 2000 BTC under 12th Mars 2020 BTC-krasch som populärt kallades Black Thursday-evenemanget. Totalt har denna plånbok gjort en rörelse på 91.935 BTC via 73 transaktioner på ett år.

plånbok

Sådana rörelser i kedjan kan spåras via olika verktyg och kan ge en god inblick i möjliga större marknadsrörelser.

BTC handlas för närvarande till ett pris av $ 49.000 med ett börsvärde på $ 908 miljoner.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av Santiment

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link[ad_2]

Source link