BTC-prisförutsägelse – teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | mars 3, 2021

[ad_1]

Bitcoin har visat blandade tecken sedan det sjönk från $ 58 000 till $ 48 000 på en enda dag, vilket var den största enskilda dagskraschen i denna tillgångs historia.

Det finns vissa nivåer som måste hävdas för att bestämma den hausseartade eller baisseartade fortsättningen för BTC-priset. BTC drog ett imponerande rally under de senaste fem månaderna så en tillfällig tillbakadragning förväntades. Sådana korrigeringar är alltid hälsosamma för långvarig fortsättning av en hausseartad fart.

Låt oss analysera BTC-pris.

BTC / USD längtar

btcusdlongs

BTCUSDLONGS har sjunkit och grafen visar att antalet longs nu har nått en supportzon varifrån vi ska kunna se en vändning.

BTC / USD-shorts

btcusdshorts

BTCUSDSHORTS-diagram föreslår att antalet shorts som öppnats för BTC varierar mellan stöd- och motståndszonerna. En paus under supportzonen kan vara ett hausseartat tecken för BTC.

BTC / USD – dagligen

BTC

För att BTC för att vara hausse måste den rensa motståndet till 52 000 dollar. Det första försöket att rensa motståndet efter att ha fallit ner från 58 000 $ avvisades. BTC har gjort ett andra försök att rensa motståndet idag som har avvisats igen. Om det kan göra ytterligare försök att rensa detta motstånd kan vi börja se ett steg mot $ 57.400. Underlåtenhet att bryta motståndet till $ 52 000 kan leda till en nedgång mot $ 46 500 och $ 42 000. Så länge BTC stannar över $ 42 000 kommer den att fortsätta att stanna i den hausseartade zonen. Att bryta $ 42 000 kan utlösa en baisseartad fart i BTC.

Slutsats:

Viktiga nivåer att se efter BTC är $ 52.000, $ 46.000 och $ 42.000. Över 52 000 $ BTC kommer att fortsätta det hausseartade momentet utöver dess höga pris och under 42 000 $ kommer att leda till en baisseartad rally i BTC mot tidiga 30 000 $. Mellan dessa två punkter kan BTC ge stora skalpningsmöjligheter.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategier är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link

[ad_2]

Source link