Binance Coin blir tredje största krypto efter marknadsvärde

Av | februari 23, 2021

[ad_1]

Som ett resultat av den nuvarande hausseartade körningen har kryptovalutasamhället sett BNB, den digitala tillgången för Binance, världens största kryptobörs, förflytta sig Tether (USDT) blir den tredje största kryptovalutan med börsvärde.

Enligt uppgifter från Coingecko, Binance Coin (BNB) ökade med över 60% under den senaste 24-timmarsperioden innan den sjönk med 17% från och med nu. BNB handlas till cirka 242,63 dollar, vilket pressar sitt börsvärde till 37,5 miljarder dollar.

Binance Coin

Förutom att förskjuta Tether och bli den tredje största digitala tillgången genom marknadsvärde, rapporterade Binance Coin också en betydande ökning av sina dagliga handelsvolymer. Den digitala tillgången noterade att den genomsnittliga dagliga handelsvolymen nyligen har ökat och ökat betydligt till 14 miljarder dollar från 9 miljarder dollar under en dygnsperiod.

Att reagera på den imponerande tillväxten av den digitala tillgången, Binance VD Changpeng Zhao sa att den senaste ökningen av token alltid har varit börsens mål. Enligt honom har Binance vårdat tillgången för att växa en lite snabbare än BTC.

han twittrade, “#BNB gjorde inte bara ATH i fiat termer, det nådde bara ATH igen #BTC. Från en ödmjuk 0.00001 BTC per BNB har vi vuxit 480x mot BTC under de senaste tre och ett halvt åren. Stort tack till vårt community, team och @BinanceAngels. ”

Binance’s PancakeSwap-ökning

Under tiden har kryptoutbytestoken inte varit den enda utbytesfunktionen som spelar in otrolig framgång. Binance Smart Chain-baserat decentraliserat utbyte (DEX) PannkakaSwap har också registrerat en massiv tillväxtrekord.

PancakeSwap, ett decentraliserat finansprojekt som konkurrerar med Ethereum-baserat Uniswap och SushiSwap, nyligen fördrivit Uniswap att bli största decentraliserade börsen efter handelsvolym.

CoinGeckos data avslöjade också att PancakeSwaps genomsnittliga dagliga handelsvolym hade uppnått 1,6 miljarder dollar, tätt följt av Uniswap, vars genomsnittliga dagliga handelsvolym var 1,2 miljarder dollar. Särskilt den Binance Smart Chain-baserat decentraliserat utbyte gör det möjligt för kunder att genomföra peer-to-peer-aktiviteter snabbare och billigare än andra Ethereum DEX.

Dessutom överträffade BNB inte bara Tether (USDT) utan lyckades också överträffa Cardano och Polkadot. Det sitter för närvarande bara bakom Bitcoin, kungen av alla kryptor, och Ethereum.

Det är viktigt att notera att tillväxten i Binance Coin tillskrivs tidningen ”brännskador”Av någon del av BNB varje kvartal. Denna aktivitet ökar eller stabiliserar särskilt efterfrågan på den digitala tillgången genom att minska utbudet.

BNB, CAKE Pris

Vid tidpunkten för publiceringen, Binance Coin (BNB) handlades till 242,63 $, med ett börsvärde på 37511878,695 $ och en handelsvolym 24 timmar på 10,899,125,182 $.

Under tiden PancakeSwap’s (KAKA) token-priset sjönk med 14,8% under det senaste dygnet. Det handlades till 13,05 dollar, med ett börsvärde på 1 479 029 676 dollar och en handelsvolym 24 timmar på 372 993 839 dollar.

Ansluta sig Altcoin Buzz på Telegram att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om kryptoutrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link