TomoChain Halving tar plats – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 12, 2021

[ad_1]

Den efterlängtade halveringen av TomoChains blockpris har ägt rum. Denna halvering ryktas vara en central punkt för hela proof-of-stake (PoS) blockchain-plattformen.

Kyn Chaturvedi, CBDO från TomoChain, kastar mer ljus på vad användare kan förvänta sig efter blockprishalveringshändelsen. I en nyligen “Spill the T” avsnittet på TomoChains YouTube-kanal diskuterade Kyn halveringshändelsen i detalj. Enligt honom skulle halveringen äga rum den 5 februari 2021 och resultera i att fördelningen av nätverksbelöningen delades upp med hälften. Men halveringshändelsen började den 6 februari.

Detaljer om halveringen

Efter TomoChains lansering av mainnet var hela tokenutbudet 100 miljoner TOMO, plattformens ursprungliga token. 17% av detta, som är 17 miljoner TOMO, avsattes som symboliska belöningar för masternode-operatörer och spelare på plattformen. Dessa spelare hjälper i grunden till att skydda och säkerställa förstklassig säkerhet i nätverket. Till gengäld för att ge support och skydda nätverket får de TOMO som belöningar.

De första två åren efter lanseringen av mainnet släpptes 4 miljoner TOMO som symboliska belöningar till spelare på plattformen varje år. Den nuvarande halveringen markerar slutet på denna regim.

Efter halveringen kommer token-belöningarna att minskas till 2 miljoner TOMO. Detta innebär att endast 2 miljoner TOMO kommer att fördelas som belöningar för masternode-operatörer på plattformen. Regimen förväntas pågå i tre år (2024), varefter ytterligare en halvering kommer att äga rum.

Den andra halveringen kommer att resultera i en minskning av blockbelöningar till 1 miljon TOMO. Det kommer också att äga rum i tre år efter den första halveringens tre år. Slutet av de tre åren som följer efter den andra halveringen kommer att innebära slutet på blockbelöningar på TomoChain om inte annat anges.

TomoChain First Halving och Masternode Operators

Många tankeskolor har uttryckt någon form av oro när det gäller TomoChains prishalvering. Detta beror på att en minskning av belöningen för nodoperatörer kan leda till att de lämnar nätverket.

Chaturvedi, i YouTube-videon, påpekade att deras poäng inte är helt noll eftersom vissa nodoperatörer lämnade nätverket efter blockeringshalveringen. Han påpekade dock också att det inte finns någon anledning till oro eftersom fler människor är på marken för att fylla positionerna. TomoChain kan för närvarande endast stödja 150 masternode-operatörer. Enligt Chaturvedi har över 90% av masternodens position alltid varit fylld sedan dess lansering.

Intressant är att priset på TOMO har fördubblats sedan nätverksmainnet lanserades, så spelare och nodoperatörer kommer inte att uppleva någon förlust trots blockbelöninghalveringen.

TomoChain användningsfall

Ett annat intressant faktum att notera är att trots blockeringshalveringen ökar antalet transaktioner i nätverket. .

Det faktum att en ökning av antalet transaktioner mäts är en pekare till TomoChains kvalitet. Enligt Chaturvedi är “den faktiska grundläggande användningen av nätverket” ett bra tecken. Chaturvedi anser också att det är en pålitlig pekare till nätverkets hausse.

Intressant nog har TomoChain samarbetade med den vietnamesiska regeringen för att säkra diplom på sin blockchain.

TOMO-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var TOMO handel till $ 1,94, med en börsvärde på $ 155,156,949 och en 24-timmars handelsvolym på $ 39,240,516.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link