BTC-pris: Bullish eller Bearish – Teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | februari 23, 2021

[ad_1]

BTC-priset sjönk från $ 58 000 till $ 48 000 i går. Denna $ 10.000-nedgång var den största nedgången i denna tillgångs historia.

btc

En nedgång på 10 000 dollar handlar om från många vinklar. Är detta en indikation på en lokal topp eller var det bara ett hälsosamt tillbakadragande? Låt oss granska olika diagram för att ta reda på konsekvenserna av denna nedgång och var kan BTC-priset röra sig. Detta drag av BTC tog kryptomarknaden ned med 200 miljarder dollar på en enda dag.

släpp

Låt oss först titta på BTC / USD LÅNGAR

BTC / USD LÅNGAR

BTCUSDLONGS

Antalet långa positioner på BTC minskade markant enligt uppgifterna från Bitfinex. Liknande droppar hittades över andra börser.

BTC-utbytesflöde

byta inflöde

Enligt uppgifterna från CryptoQuant, över 28 000 BTC anlände till platsbörser vilket gjorde det till det enskilt största inflödet på en timme sedan december 2017.

BTC / USD TILLFÄLLIG AVVIKELSE

BTC Bullish Divergence

På timdiagrammet kan man tydligt se att priset sjunker medan RSI stiger. Detta är en tydlig indikation på en hausseartad avvikelse som tekniskt följs av en prisökning.

BTC / USD-prisförutsägelse

BTCUSD

BTC handlar för närvarande strax ovanför supportzonen på $ 48,600. Under detta stöd finns ytterligare ett svagt stöd på 46 250 dollar. Så länge BTC stannar ovanför dessa två stödzoner bör vi se studsa tillbaka. För att BTC ska vara hausse måste den snabbt återta $ 53 000 zonen. Om BTC kan göra det och vända $ 53.000 för att stödja, kan vi börja se ett steg mot $ 67.000. Underlåtenhet att hålla stödet till 46 250 dollar kan öppna dörren för en nedgång mot 40 000 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Altcoin-Buzz-handelssignaler-300x250

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link

[ad_2]

Source link