Blockadespel lanserar Neon District: Alpha – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 10, 2021

[ad_1]

Om Neon District

Neon District är ett gratis att spela, cyberpunk, rollspel som rullas ut av Blockade Games. Den har samlingsbara NFT på Ethereum och Matic-nätverk. Spelare deltar i realtid, turbaserad strid för att samla Neon, Neon District’s resurs i spelet. Spelare kan spendera Neon för att uppgradera vapen, rustningar och karaktärer och så småningom ta sina fullt utrustade lag i strid mot andra lag i Neon Pizza-konkurrenskraftiga flerspelarläge.

Hur man spelar Neon District

Ända sedan Blockade Games lanserade Neon District den 19 januari kan spelare tjäna Neon direkt när de öppnar ett konto. För att börja tjäna måste spelare registrera sig på Neon District Portal. Nya spelare får ett gratis startpaket som innehåller 1 karaktär, 5 juice och 300 neon. För att göra anspråk på din fria karaktär, klicka på ”Gör anspråk på en fri karaktär” i instrumentpanelen. Det finns för närvarande 6 karaktärstyper att välja mellan – Demon, Doc, Genius, Ghost, Heavy och Jack.

Startmängden Neon räcker för att köpa ytterligare 3 karaktärer för att bilda ett helt team på 4. Spelare behöver dock inte ett fullt lag för att börja leverera pizzor i Neon Pizza – även ett lag med 1 karaktär kan användas. När spelare har skapat ett lag kan de börja tjäna Neon genom att skicka laget för leveranser. För närvarande finns det två leveransnivåer tillgängliga. Spelare kan välja att leverera i Tier 1 där Neon-strömmen är långsam men stadig eller de kan prova Tier 2 som betalar ut mer Neon men är fylld med fara.

När du levererar i nivå 2 kan spelare bli bakhåll från andra lag. Under ett bakhåll simulerar spelet automatiskt en strid mellan de konkurrerande lagen. Om leveranslaget vinner denna kamp får de en liten neonbelöning. Men om bakhållslaget vinner, tar de hälften av den potentiella neonbelöningen från leveranslaget. Hej, ingen sa någonsin att leverera pizzor var lätt på de laglösa gatorna i Neon District. Efter avslutad match kan spelarna se en omspelning av striden för att utvärdera styrkor och svagheter i deras lags strategi.

Mer information

Efter att spelare har fått några pizzaförskift under sitt bälte kommer de troligen att ha en anständig summa neon som kan användas för att uppgradera karaktär, vapen och rustning. Neon kan också användas för att köpa växellådor. Ny utrustning och lådor är avgörande för att vara konkurrenskraftiga och maximera neonvinsterna.

När du väl har byggt ditt team kan du läsa vidare den här guiden om hur du fortsätter spela spelet.

Få viktiga ädelstenar genom att delta i speciella evenemang

Founders Keys har unikt värde i Neon District. Grundare Nyckelinnehavare får tidig tillgång till varje större version av Blockade-spel. Varje grundarnyckel innehåller 6 pärlor. Under speciella evenemang kan grundare tjäna sällsynta ädelstenar som kan låsa upp specialfunktioner och fördelar i spelet. Pärlor tjänas i följd (vitt, grönt, blått, etc) och kan ses på OpenSea efter en uppdatering av tillgångsmetadatabilden.

Det senaste speciella Founders-evenemanget ägde rum i januari före den offentliga lanseringen. Före lanseringen fick nyckelinnehavare i Neon District tillgång till det privata PvP-läget. Nyckelinnehavare som spelade minst 5 privata PvP-matcher tilldelades en pärla. En ny uppdatering från Neon District den 6 februari uppgav: ”För våra Neon District Founders Key-innehavare som deltog i det ursprungliga Season Zero Founders-programmet 2019 och för våra Key-innehavare som deltog i att slåss fem eller flera gånger i januari under Founders- endast alfa, pärlplats 2 och 3 har aktiverats! ” Varje pärla lägger till specialeffekter i spelupplevelsen med framtida pärlor som låser upp ytterligare upplevelser.

Introduktion av det sociala token, COIN

COIN är en eterebaserad social token som länkar VD för Blockade Games, Marguerite deCourcelle, till hennes arbete i blockchain-spelutrymmet. Denna symbol, infördes av deCourcelle i september 2020, är ​​den främsta valutan för Neon District Syndicate: Coin’s E-Den. Självklart är Marguerite (Coin Artist) själv syndikatets chef och söker lovande rekryter för att hjälpa henne. Innehavare av minst 5 COIN kan få tillgång till E-Den privata splittringskanal inom Neon District-servern. I den här privata kanalen samarbetar Neon District-spelare för att ta ner svåra fiender, kontrollera territorium och diskutera syndiga planers och framtida inriktning.

Denna sociala symbol är något av ett experiment, där det är framtid och potential är otaliga.
COIN distribueras genom bounties, pussel och till individer som bidrar till COIN och Neon District ekosystem. Det är också tillgängligt på den offentliga marknaden genom decentraliserade börser, som UniSwap. Vem som helst kan delta och vara involverad genom att hålla den här token. För närvarande kan du spela COIN genom att lägga till likviditet i ETH / COIN-likviditetspoolen på UniSwap och använda dessa LP-tokens för att spela för inte en utan två tokens: COIN och CRED. För att lära dig mer om fördelarna och fördelarna med att satsa, gå till den officiella webbplatsen, myntartist.io.

[ad_2]

Source link