BETALT nätverk släpper uppdatering av dApp-utveckling – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 28, 2021

[ad_1]

PAID Network släppte nyligen en uppdatering om deras senaste utveckling. Uppdateringen visar det betalda teamets framsteg och deras nuvarande projekt.

Det täcker betalt nätverksstöd för Binance Smart Chain, nya funktioner på dApp och andra framtida planer.

BETALT dApp erbjuder stöd för Binance Smart Chain

Under de senaste veckorna, Binance Smart Chain har stigit till erkännande. Även om PAID dApp byggs på Ethereum och Polkadot, har PAID förbundit sig att erbjuda stöd för flera protokoll. Som ett resultat har BETALT dApp börjat erbjuda stöd till Binance Smart Chain.

Dessutom betalade teamet också avslutad skapandet av BETALT MVP dApp på Binance-protokollet. Som ett resultat kan alla användare av Binance Smart Chain utnyttja SMART-avtal genom betalt nätverk precis som användare på Ethereum kan.

Även om den BETalda MVP: n har överförts till Binance Protocol har nya funktioner också lagts till. En av de ytterligare funktionerna är en förbättring av decentraliserad peer-to-peer-kommunikation. Detta kommer att säkerställa enkel och direkt kommunikation mellan betalda medlemmar. Som ett resultat av denna funktion kommer användarplånböcker att kunna kommunicera autonomt med varandra.

Introduktion av decentraliserade identiteter i betalt nätverk dApp

BETALADE team arbetar för att lägga till decentraliserade identiteter på BETALT Nätverk dApp. Detta möjliggör interaktion mellan den BETALDA dApp och dess användare utan att använda inloggningsinformation. Varje användare har rätt till en decentraliserad profil som kommer att fästas i sin plånbok. Med detta på plats behöver de inte ange inloggningsuppgifter. Teamet hoppas kunna slutföra den här funktionen med Q2.

PAID syftar till att bygga det första gränslösa SMART-avtalet dApp i världen som kommer att finnas tillgängligt för alla företag. PAIDs mål är att möta marknadens specifika efterfrågan på en decentraliserad juridisk verktygssats. Denna verktygsuppsättning hjälper användare att genomdriva, underteckna och skapa lagliga avtal. Alla aktiviteter från PAID Network-teamet är inriktade på att uppnå detta mål.

Som ett resultat arbetar PAID Network för närvarande med att utöka sin dApp. Teamet överför för närvarande dApp till Polkadot, tillsammans med andra nya system och protokoll. Planer finns också för att göra dApp tillgänglig på både iOS- och Android-enheter. Teamet hoppas kunna slutföra integrationen under andra kvartalet 2021. Vid tredje kvartalet hoppas PAID-teamet att kunna leverera v1.0 av PAID Network på Polkadot.

Innan nu, betalt nätverk meddelat sitt strategiska partnerskap med Razor Network, ett snabbt, pålitligt och decentraliserat orakelnätverk. Med detta partnerskap planerar Razor Network att utnyttja det BETALDA nätverket.

BETALT pris

I skrivande stund, BETALT nätverk pris var $ 2,53, med en 24-timmars handelsvolym på $ 5,149,187. BETALT pris sjönk med 1,2% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 20,4 miljoner BETALDA mynt och en maximal tillgång på 594,7 miljoner. Uniswap (v2) är också den aktuella mest aktiva marknaden som BETALD.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link