Legia Warszawa går med i listan över fotbollsklubbar på Socios.com – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | februari 28, 2021

[ad_1]

En annan fotbollsklubb ansluter sig till Socios.com-nätverket av fotbollsklubbar och sportorganisationer, som alla syftar till att skapa och lansera fan-tokens.

Den här gången kommer den mest framgångsrika klubben i polsk historia, Legia Warszawa, som arbetar tillsammans med Chiliz, att lansera LEG-fan-token på den decentraliserade tekniska plattformen Socios.com. Socios.com är välkänt i blockchain-utrymmet för att underlätta utmärkt fansengagemang för fotbollsklubbar och dess fantastiska belöningssystem.

Med integrationen får Legia-fans tillgång till spännande fördelar. Dessa fördelar kommer att sträcka sig från erkännande av super-fans, sponsringskampanjer, spel, chattforum, etc. Fans kommer också att få rösträtt så att de kan delta i viktiga klubbbeslutsprocesser samt VIP-belöningar.

Klubbar och sportorganisationer på Socios.com

Enligt tjänstemannen blogginlägg, Kommer Legia Warszawa att vara den första polska klubben någonsin att gå med i Socios.com-nätverket. Fotbollsklubben kommer att gå med i 21 andra toppidrottsorganisationer på blockchain-plattformen. Några av sådana organisationer inkluderar FC Barcelona, Juventus, AC Milan, Paris Saint Germain, AS Roma, Atlético de Madrid, Trabzonspor, och andra.

Intressant har UFC också gick in i ett avtal med Socios.com. Partnerskapet förväntas resultera i lanseringen av en fan-token om några månaders tid. Blockchain-plattformen kommer enligt rapporter att välkomna fler klubbar och idrottsorganisationer, allt i ett försök att lansera fler fan-tokens inom en snar framtid.

Detaljer om det föreslagna LEG Fan Token

Legia Warszawa har för närvarande 15 Ekstraklasa-titlar. Att lansera en fan-token på Socios.com är ett viktigt steg för att säkerställa fortsatt engagemang med fans trots ström covid-19 begränsningar. Djupgående detaljer om fan-token har ännu inte släppts. Emellertid förväntas token att tas i bruk om några månader. Datum, pris och den första enkäten som är associerad med fan-token kommer också snart att meddelas. Det är dock viktigt att notera att det maximala utbudet av Legia-fan-tokens (LEG) är tänkt att vara 5 miljoner.

På tal om tillkännagivandet avslöjade VD för Legia Warszawa, Dariusz Mioduski, att hela hans team var nöjd med partnerskapet. Han tillade också att ökande fansengagemang och drivande tekniska lösningar av högsta klass är de viktigaste fokuserna för klubben. Han tillade att det var ett stolt ögonblick för klubben att kunna arbeta med Socios.com. Mioduski påpekade också att partnerskapet kommer att hjälpa blockchain-plattformen “att få många fans inte bara i Polen utan också på den internationella arenan.”

VD och grundare av Socios.com och Chiliz, Alexandre Dreyfus, uttryckte också glädje över partnerskapet. Han sa, “Vi är verkligen glada att välkomna Legia Warszawa som vår första polska klubbpartner.” Han tillade också att Legia-fans över hela världen snart kommer att få en bättre chans att njuta av förstklassigt engagemang med sin favoritfotbollsklubb. Dreyfus tillade också att han var positiv till att LEG-fan-token “kommer att bli en enorm hit med fans och bli ett mycket kraftfullt nytt engagemangsverktyg för klubben.”

Socios.com 2020 Översikt

2020 för Socios.com har varit riktigt händelserikt. Socios.com-appen spelade in cirka 500 000 nedladdningar av fans under bara ett år. Plattformen har för närvarande också ett beräknat marknadsvärde på 160 miljoner dollar. Intressant är att bara 2020 producerade fan-tokens cirka 30 miljoner dollar för både klubbar och partners. När fler klubbar ansluter sig till Socios.com-nätverket förväntar vi oss att dessa siffror kommer att öka i år.

Chiliz (CHZ) Pris

I skrivande stund var CHZ det handel till $ 0,053654, med en börsvärde på $ 284,975,253 och en 24-timmars handelsvolym på $ 157,505,843.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Utvalda bilder med tillstånd av Legia Warszawa.[ad_2]

Source link