Top Crypto News: 28/28 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | februari 28, 2021

[ad_1]

Vid tidpunkten för publiceringen handlar Bitcoin på 45 036 dollar. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1390 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

SuperFarm Taps Animoca Brands-partnerskap för att ge exklusiva NFT-droppar och gårdar

SuperFarm samarbetar med NFT-kraftverket Animoca-märken att starta droppar och gårdar. Dessutom investerar Animoca Brands och transformerar de icke-fungibla tokens (NFT) och det digitala samlarobjektet. Deras investeringar inkluderar NBA Topshot och andra toppmärken inklusive Disney, Marvel, och många fler. Enligt tweeten kommer Animoca att locka vanliga publik genom sina exklusiva NFT-gårdar och droppar, som kommer att lanseras med SuperFarms protokoll. Dessutom har Animoca-teamet också planer på att lansera sitt senaste projekt, LYMPO, till SuperFarm. Denna innovativa token kommer att ge tokenisering och handel med sportikoner.

Mogul | Polygonpartnerskap för att omvandla filmfinansiering med DeFi-integration

Mogul samarbetar med Polygon för att förbättra Moguls användares upplevelse och omvandla filmfinansiering. Dessutom är Mogul Productions en decentraliserad filmfinansiering (DeFiFi) plattform som använder blockchain-teknik för att förena skapare, filmfans och filmfinansiärer. Förutom detta kommer den att använda verktygstoken (STJÄRNOR) att belöna användare för deltagande och engagemang i viktiga beslut som rör produktion. Enligt tweetet har Moguls plattformsanvändare nu ett lättanvänt gränssnitt som har snabb och säker transaktionshastighet med låga gasavgifter. Dessutom kommer detta att hjälpa Mogul att föra DeFi till filmindustrin, medan Mogul kommer att fungera som en validator och stödja Polygon-nätverket samt hjälpa till att verifiera transaktioner.

PARSIQ | Solana-integration för att förbättra automatiseringen på PARSIQ-plattformen

PARSIQ tillkännager sin integration med Solana blockchain för att föra Smart Triggers till ännu mer av kryptovärlden. Enligt tweeten kopplar denna integration händelser på kedjan till åtgärder utanför kedjan som ger utvecklare möjlighet att automatisera arbetsflöden. Vidare kommer det också att skapa olika sätt att interagera med verkliga applikationer på ett kostnadseffektivt sätt. Förutom detta kan Solana-nätverksanvändare njuta av alla fördelar från PARSIQ-ekosystemet, inklusive att använda sin egen programmerbara datalagring. Dessutom har teamet skapat en gateway-inställning som säkerställer realtidshastighet för att meddela användare om realtidshändelser i nätverket.

Ergo skyrocketade över 400% på några veckor med lanseringen av SigmaUSD Stablecoin

Senast på vår krypto-nyhetslista är Ergo, som tillkännagav lanseringen av en community distribuerad stablecoin med namnet SigmaUSD. Enligt den officiella bloggen, Ergo Foundation, EMURGO, och IOG skapade detta kryptobaserade stablecoin-protokoll ovanpå Ergo Blockchain. Dessutom är Sigma kärnan i detta protokoll som ger Ergo kryptografi och smarta kontrakt. Följaktligen beslutades det efter en omröstning i hela gemenskapen att namnge denna stallkod som SigmaUSD och SigmaRSV för reservkoden. Imponerande är att dessa två tokens är 100% inbyggda tillgångar, de kan skrivas med alla framtida DeFi dApp.

Nyligen har teamet lanserat Ergo DeFi dApp i Ergo-ekosystemet, och bara att hålla ERG ger detta ekosystem. Speciellt har SigmaUSD dApp lyckats samla över $ 1,5 miljoner dollar i Ergs inom 12 timmar efter lanseringen av webbplatsen, som för närvarande är över 2,30 miljoner dollar.

Vid tidpunkten för publiceringen handlar Ergo nära 3,46 $. Den har en maximal tillgång på 97,7 miljoner ERG-mynt. I början av denna månad handlades det nära $ 0,80, och därifrån samlades Ergo hårt och gjorde en hög 3,87 $, vilket uppgår till ett över 400% återvänd på bara 27 dagar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link