Band Protocol (BAND) släpper 2021 Roadmap – Product Release & Updates – Altcoin Buzz

Av | februari 19, 2021

[ad_1]

Band Protocol släppte nyligen sin färdplan 2021, som inkluderar lanseringen av BandChain Phase 2.

Färdplanen avslöjar att utvecklare i slutet av 2021 ska ha möjlighet att integrera Oracle-bandprotokoll på ett självbetjänings- och fullständigt dokumenterat sätt. För att uppnå detta mål har flera aktiviteter också planerats för året.

Startar BandChain fas 2

Bandprotokollet arbetar aktivt med institutionella dataleverantörer för att använda BandChain för att testa intäktsgenerering via kedjan. Som ett resultat kommer dataleverantörer att kunna starta incitamenten för sina betalväggiga API: er via en transparent intäktsström till decentraliserade applikationer. Under de kommande månaderna kommer också mer information att delas.

Stärka infrastruktur för lager 1 och lager 2

År 2021 kommer bandprotokollet att arbeta mot utbyggnad av sitt teknikteam och konsolideringen av dess övervakningsverktyg. Att sätta in dessa kommer att säkerställa att avvikelser och buggar som finns i orakelfoder snabbt upptäcks. Sådana avvikelser kan också åtgärdas dygnet runt. Dessutom kommer ingenjörsteamet att utföra uppgifter som inkluderar testning, utveckling och distribution av en mer feltolerant infrastruktur.

Tillägg av Cosmos IBC-kompatibilitet till bandkedja fas 1

Som ett resultat av den nyligen släppta Stargate-utgåvan har ingenjörsteamet på Bandprotokoll har börjat arbeta för att få IBC-kompatibilitet till BandChain. Implikationen av detta är att möjliggöra för alla kosmosbaserade blockchain att använda sig av BandChain-orakel på ett enkelt sätt. Som ett resultat kommer detta att främja enkel integration i andra blockkedjor.

På detta projekt erbjuder Tendermint- och Cosmos-teamet stöd till Band Protocol. Syftet med detta stöd är att möjliggöra en smidig övergång. I Cosmos ekosystem är de första användarna som också är berättigade att begära och konsumera data via IBC Injective Protocol och Mirror Protocol.

Utveckling av VRF på nätet

Det finns ett behov av en verifierbar slumpmässig funktion (VRF) på blockchain. Detta är viktigt för att bygga spel, NFT: eroch några grundläggande primitiver. Sådana primitiva kärnor kan också inkludera enhetliga valideringsval som säkerställer att protokollets aktiviteter utförs rättvist.

Anpassningsförmågan hos BandChains oracle-skript och tidiga partners som har integrerat den ursprungliga BandChain VRF-implementeringen visar att lösningen kommer att vara 100% kompatibel med den nuvarande BandChain-specifikationen. Band Protocol har börjat arbeta med branschledande forskare, akademiker och dApps för att utföra testet av sin design innan släppet offentliggörs.

Förbättra utvecklarnas erfarenhet

Under 2021 fokuserar Band Protocol på att erbjuda stöd för tredjepartsutvecklare. Som ett resultat kommer Band Protocol att utföra dokumentation av sin interna tekniska spelbok. Denna spelbok kommer att ge information till utvecklare angående integrationen av Band oracle i alla dApp.

Med tanke på alla planerade aktiviteter för året arbetar bandprotokollteamet enligt uppgift på vissa tidslinjer och milstolpar för att säkerställa att de fortsätter att utveckla det mest flexibla, skalbara och decentraliserade tvärkedjans orakel för DeFi och andra smarta kontraktstillämpningar.

1: a halvan av 2021: Utöka produktutbudet och säkra kraftpartners

Fokus för Band Protocol under första halvåret är att ge aktivt stöd till varje partner och genomföra den ständiga implementeringen, testningen och förbättringarna av deras lösning. Sådana aktiviteter kommer också att fortsätta tills det kan finnas en integration som släpps ut i produktionsmiljön.

Tekniskt sett siktar Band Protocols på att utöka sitt integrationsteam under första halvåret. Detta gör det möjligt för teamet att genomföra processen med enklare, snabbare och större integrationer. Sådana integrationer bör kunna matcha den accelererade tillväxten som krävs av Oracle för Bandprotokoll.

2: a halvan av 2021: Starta BandChain fas 2

Q3-Q4 kommer att utgöra en viktig milstolpe för hela Bandprotokollet – lanseringen av BandChain Phase 2. Denna release kommer att stärka institutionella dataleverantörer för att bli mer flexibla i incitament och kommersialisering av deras lösning. Sådana leverantörer kommer att kunna tjäna en avgift per samtalsbasis eller tidsintervall.

Som ett resultat av släppet kommer Band Oracle-teamet att arbeta nära med leverantörer av institutionell data och tidiga användare av kommersiella oracle-skript. Andra aktiviteter för att fortsätta bygga ett robust utvecklarsamhälle inkluderar Q & As, liveströmmar, tekniska workshops och hackathons.

Nyligen kryptodataaggregatplattform CoinGecko formaliserade sitt partnerskap med dataövervakningsplattform Band Protocol. Enligt rapporter kommer CoinGecko att tillhandahålla kryptodatastöd för Band Protocols nyligen lanserade Band Standard Dataset.

BAND Pris

Från tidpunkten för publicering, Band Protocol (BAND) pris var 17,76 dollar, med en handelsvolym 24 timmar på 383 057 024 dollar. BAND-priset har stigit med 5,8% under det senaste dygnet. Den har en tillgång på cirka 22,5 miljoner mynt och en maximal tillgång på 100 miljoner mynt. Den senaste aktiva BAND-marknaden är Coinbase Pro.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link