Crypto.com (CRO) lanserar ett kraftfullt derivatutbyte – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 18, 2021

[ad_1]

Den Hongkongbaserade kryptovalutaplattformen Crypto.com meddelade idag lanseringen av sin efterlängtade Derivatives Exchange. Enligt det officiella tillkännagivandet använder derivatbörsen en ny matchningsmotor som stöder en fenomenal matchningshastighet på 2,7 m TPS. Detta kommer att positionera Crypto.coms Derivative Exchange som en go-to-plattform för högfrekventa handlare. Det beror på att den nya börsen kan hantera höga efterfrågan, särskilt under perioder med extrem volatilitet.

Dessutom stöder plattformen också extremt låg kärnlatens på 50 mikrosekunder. Genom att minska överflödig latens, Crypto.com Derivatutbyte möjliggör handel baserat på korrekt och uppdaterad handelsinformation.

50x hävstång | Rabatterade avgifter och mycket mer

Derivates Exchange lanserades med BTCUSD Perpetual Contract som kommer att använda USDC som marginal. Medan näringsidkarna kan utnyttja upp till 50 gånger, kan CRO-hållare kan få rabatter på handelsavgifter. Detta baseras på mängden CRO som de har lagt på i börsen.

Eftersom det är ett evigt avtal finns det inget utgångsdatum för näringsidkarens position. En näringsidkare kan behålla sin position så länge han önskar.

3 steg till derivathandel

Som alltid har Crypto.com levererat en mycket intuitiv produkt för sina användare. Användarna kan börja derivathandel i bara tre steg:

  • Skapa en derivatplånbok på Crypto.com
  • Överför USDC för marginal Derivatives Wallet
  • Börja handla!

Enligt den officiella bloggen måste handlarna genomgå avancerad nivåverifiering innan de börjar använda plattformen. Detta skulle kräva att handlare skickar in information som:

  • Lagligt namn
  • ID-verifiering (pass, nationellt ID eller körkort)
  • En näringsidkareselfie

Handlarna från de länder som nämns i länken kan emellertid inte delta i den handel med Perpetual Contract som erbjuds av Crypto.com.

Crypto.com Chain Mainnet Launch

I en annan uppdatering, Crypto.coms mainnet Torrkörningshändelse Crossfire slutade också framgångsrikt. Enligt den officiella tweetet genomförde över 3000 validerare över 275 miljoner transaktioner. För att hålla spänningen hög har Crypto.com meddelat en 100 000 CRO-giveaway till de människor som gissar rätt lanseringsdatum för mainnet.

CRO-pris

Under det senaste dygnet har CRO-token ökat med över 15%. Vid tidpunkten för pressen är CRO handlar nära $ 0,11. Om du är intresserad av kryptohandel, gå med Altcoin Buzz Signals Telegram Channel.

För mer spännande uppdateringar om kryptovärlden, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link