ETH-prisförutsägelse – teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | februari 27, 2021

[ad_1]

Ethereum har varit en av de viktigaste orsakerna till framstegen inom blockchain-industrin. Massor av nya produkter, dApps, DeFi, börser och mynt har byggts på ERC-20 smarta kontrakt. Om det inte vore för Ethereum skulle kryptovalutor och blockchain inte ha fått det erkännande och berömmelse som det fått just nu. Den tekniska utvecklingen har tyvärr inte återspeglats i Ethereum-priset.

Från den låga sub-$ 100 i mars, Ethereum priset ökade med 20X, vilket skapade ett högt pris genom tiderna.

I grund och botten är ETH ett av de starkaste mynten; det är kanske det enda myntet som har potential att trona BTC i marknadsvärde. Förr, ETH motsvarade nästan BTC när det gäller marknadsvärde. I grund och botten är ETH ganska billigt och kan lätt överstiga 2000 dollar inom en snar framtid. Med ETH 2.0 kommer det inte långt förrän vi börjar se en exponentiell ökning av ETH-priset.

Smarta blockkedjor

Många nya smarta blockkedjor som Polkadot, Binance Smart Chain, EOS, Solano, etc. som är en direkt konkurrens till Ethereum har börjat få dragkraft. På grund av den extremt höga och stigande transaktionsavgiften på Ethereum-nätverket har många utvecklare börjat föredra andra lågkostnadskedjor, vilket har lett till en betydande nedgång i ETH-priset.

Låt oss granska ETH-priset.

ETH / USD – Prediction

eth

ETH handlar för närvarande strax över supportzonen på $ 1400. Denna region kan vara den lokala botten för ETH. Så länge ETH överstiger detta stöd kan vi börja se ett steg mot $ 1737, $ 1944, $ 2110, $ 2277, $ 2514 och $ 2816. Underlåtenhet att hålla stödet till $ 1400 kan leda till en nedgång mot $ 1278 och $ 1167.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link

[ad_2]

Source link