10 skäl att köpa en (harmoni) 2021 – Altcoin-projekt – Altcoin Buzz

Av | februari 7, 2021

[ad_1]

Harmony (ONE) är ett av de senaste projekten som försöker lösa problem med blockchain-skalbarhet. Harmony syftar till att skapa ett snabbt och öppet nätverk av noder som drivs och styrs av ett stort samhälle.

Dessutom har Harmony skapat ett ekosystem för end-to-end-överföring av kryptovaluta genom att integrera befintliga nätverk som gör att du kan konvertera din fiatvaluta till krypto och vice versa. Det finns en hel del övertygande skäl till varför du bör dyka in i detta altcoin-projekt.

Tio skäl att köpa harmoni

1. Harmoni är en snabb och pålitlig blockchain som har nyckelinnovationer som peer-to-peer-nätverk och skärning. Detta är ett innovativt projekt som var tillkännagavs först av Binance Launchpad tillbaka i maj 2019. Uppenbarligen vann Outliers Growth Award också av laget. Outliers är ett företag som känner igen nystartade företag med tillväxtpotential inom fintech-världen.

2. NFT marknaden exploderar nuförtiden. Den står dock inför långsam utveckling på grund av Ethereums problem med höga gasavgifter. Därför inrättades LMA-marknaden på Harmony-protokollet för att få fördelen med lägre transaktionsavgifter. Dessutom skapar teamet också en blockchain-plattform som kan bli ett alternativ till Ethereum.

3. Projektet hjälper företag att utveckla marknadsplatser för användning av fungibla symboliska symboler (såsom lojalitetspoäng) och icke-fungibla tillgångar (som digitala tillgångar i spelet). Teamets långsiktiga vision är att tillhandahålla en pålitlig, decentraliserad och öppen blockchain-plattform för alla.

Effektivt bevis på stav (ePos)

4. ePos löser två viktiga viktiga frågor: det första är att förhindra topp spelare från att köra över nätverket; och för det andra att krydda de nedre spelarna. Båda åtgärderna hjälper användare att tjäna belöningar genom rättvist deltagande i att säkra ONE-nätverket.

Vidare löser Harmonys effektiva bevis på insats (ePos) också skalbarheten och säkerhetsfrågorna i Ethereum. Förutom detta minskar det också centraliseringen och delar lika belöningar till validerarna.

5. Det är en av de första skärmade blockkedjorna som ger utsättning. Dessutom införde Harmony också kedjelån, vilket är det första icke-depåbeviset över kedjelån. Utöver detta använder projektet också sina nollkunskapsbevis för att möjliggöra datadelning med konsumenters integritet.

Harmony Roadmap

källa: harmony.one

EN Token

6. Harmony-plattformen drivs av den inbyggda ONE-token som tillåter användare att delta i ekosystemet och utföra många åtgärder. Dessutom ger den en konsensusplattform med låg latens och låg avgift utformad för att driva den decentraliserade ekonomin på lång sikt.

7. För staking och kedjestyrning migrerade Harmony ONE-token från Ethereum- och Binance-kedjorna till sin egen blockchain. Utöver detta kan användare lagra sin ONE-token på kompatibla plånböcker som Ledger, Trust Wallet, Harmony-webbläsartillägg och många Mer.

8. Det ger användare rätt att åtnjuta äganderätten till användardata. Följaktligen kommer användarna att njuta av alla värden som uppstår genom deras datarättigheter. Harmoni syftar till att ansluta marknader i blomstrande länder, som Kina och Indien, för gränsöverskridande finansiering. Dessutom har den också integrerat fiat-gateways (Binance US, CoinDCX) och stablecoins (Binance USD, WazirX INR).

Cross-Chain Bridge

9. Harmony lanserade också en kedjebrygga Ethereum-Harmony med namnet Horizon. Det är ett effektivt tvärkedjigt ekosystem på Harmony som tillåter användare och utvecklare att interagera med flera kedjor.

Dessutom hjälper det sin praktiska byzantinska feltolerans (PBFT) till snabb konsensus av blocktransaktioner och dess snabba BFT (FBFT) leder till låga transaktionsavgifter.

10. Bron är en säker grupp av validerare som skickar in sina bekräftelser genom avtalet med flera signaturer. Det ger också behörighet att distribuera tokens på Harmony för att utnyttja alla funktioner i token i sin kedja.

Intressant är det hittills 1000 Harmony-noder, varav 640 av dem drivs av samhället. Denna nodgemenskap kallas Pangea.

Harmony-teamet

Teamet bakom Harmony är en kombination av ingenjörsexperter och akademisk forskning.

Stephen Tse (grundare och VD): Hans erfarenhet omfattar de bästa mjukvarujättarna, som Apple, Google och Microsoft. Han grundade också Spotsetter. Stephen har en doktorsexamen. examen från University of Pennsylvania.

Rongjian Lan (medgrundare och CTO): Han är en erfaren programmerare som också arbetat med flera stora företag (inklusive Google).

Leo Chen: Han ledde ett team av ingenjörer på Amazon Web Services (AWS). Där byggde han lagringsvirtualiseringar med hög kapacitet.

Topp tio partnerskap

1. Harmony och Travala.com samarbetade att integrera ONE-token som en betalningsmetod på reseplattformen.

2. UTU-protokoll samarbetade med Harmony för att lansera AI-baserade orakler för att upprätthålla användarnas kreditvärdighet. Enligt nyheterna kommer UTU: s kreditpoängordningar att integreras i DeFi-utlåningsappar byggda på Harmony.

3. Harmony-kedjan integrerade också CertiK Security Oracle i bemyndiga ett säkert DeFi-ekosystem. CertiK kommer att ge säkerhetsinsikter i realtid för Harmony-användare och utvecklare.

4. Harmony and the Blockchain Education Network (BEN) samarbetade för att öka kunskapen hos nya generationens blockchain-utvecklare och också ge dem nya möjligheter.

5. Projektet samarbetade med Binance för att starta BUSD på Harmony. Av det här partnerskap, ONE möjliggör gränsöverskridande finansiering på Harmony. Imponerande, laget slog också en affär med Telangana Blockchain District.

NFT Marketplace

6. Numera går alla in i NFT ekosystem eftersom det blomstrar. Därför kommer NFT-marknaden att lanseras på Harmony i samarbete med Animoca Brands. Dessutom förvärvade Animo och Harmony också Quidd, som är en Sequoia-finansierad digital startbar samlarobjekt.

7. Bandprotokollet har integrerad med Harmony för att implementera skalbar och säker blockchain för decentraliserade applikationer. Utöver detta arbetar ONE och Ankr också tillsammans för att utveckla dApps på molnet med hjälp av artificiell intelligens och IoT-teknik.

8. Harmoni integrerad med Chainlink och meddelade att Chainlinks decentraliserade orakel kommer att lanseras på Harmony.

9. Imponerande, Harmony samarbetade upp med ledande raketföretag SpaceZ och Green Origin för att starta ett månlandningsuppdrag. Dessutom använde astronauter också ONE fungible token för att skicka överföringar till sina relationer.

10. Lympo är den primära Ethereum dApp som har portad över till ONE på grund av skalbarhetsproblem. Dess harmonibaserade tokens finns också på Samsung Blockchain Wallet.

Harmony Teknisk analys

Harmonipriset, vid tidpunkten för publicering, är 0,0115599 $, med en cirkulerande tillgång på 9,4 miljarder ONE mynt. Den maximala tillförseln av ONE är 12,6 miljarder. De bästa börserna som stöder handel med ONE är för närvarande Binance, Huobi Global, HitBTC, Bitcoin.com och KuCoin

ONE är redan nere och försöker bryta ut från 0,00917 dollar nivå. Om det kommer att bryta framgångsrikt från denna nivå är dess nästa mål $ 0,0103 till $ 0,0122. Om den inte kan upprätthålla det omedelbara stödet till 0,00796 USD, kan vi se ytterligare prisfall.

Harmony Chart

källa: tradingview.com

Slutsats

Harmonin teamet är solidt och består av erfarna proffs inom sina relevanta områden. Teamet har unika idéer och hanterar framtida innovationer som cloud computing och IoT-lösningar. Dessutom arbetar teamet med kedjekapitalfinansiering för att underlätta internationella penningöverföringar. Sammantaget ser det ut som ett lovande altcoin-projekt, och teamet ser också ganska starkt ut för att ta detta projekt till nästa nivå.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link