ShareRing och KardiaChain avslöjar första virtuella skattjakten – affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | februari 7, 2021

[ad_1]

Communitymedlemmar i det populära delningsekosystemet ShareRing kommer att ha möjlighet att delta i plattformens första virtuella skattjakt någonsin.

Enligt en tjänsteman blogginlägg, är den virtuella skattejakten för att fira det senaste strategiska partnerskap mellan ShareRing och KardiaChain, liksom ShareRings efterlängtade applansering. Alla medlemmar i samhället har rätt att delta. Skattejakten kommer att innebära dolda ledtrådar (fröord) och SHR och KAI för $ 1000 för att vinnas.

Mer information om skattjakten

ShareRings virtuella skattjakt kommer att omfatta totalt 12 fröord som behövs för att låsa upp den virtuella “skattkistan” (plånboken). Plånboken som ska låses upp är MetaMask och är gratis för alla. Den officiella skattejakten började den 3 februari 2021. Ett fröord per dag kommer att döljas i ord eller bilder på antingen ShareRing eller KardiaChain officiella kanaler. Intressant är att fröordet per dag bara visas på en plats, även om samma bild, innehåll eller tillkännagivande visas på andra sociala mediekanaler.

Enligt det officiella blogginlägget är det också viktigt att notera att fröordet aldrig kommer att visas som en retweet eller en kommentar. Det kommer alltid att finnas i ett originalt inlägg. Deltagarna uppmanas därför att se upp för falska meddelanden eller sidor som poserar som officiella ShareRing- eller KardiaChain-representanter.

Ett annat intressant faktum att notera är att på den sista dagen av skattjakten kommer mer än ett fröord att publiceras. Men för att ytterligare förstärka mysteriet kommer den sista dagen på jakten inte att meddelas.

Skattjakten kommer i enkla termer att innefatta:

  • Hitta och ordna alla dolda fröord för att låsa upp plånboken.
  • Nästa är att skicka ut en av tokens till en personlig ERC-20 plånbokadress.
  • Slutligen kommer den första personen att slutföra dessa processer att vinna ut som vinnare och kommer att tillkännages på Twitter och Telegram.

Communitymedlemmar bör förvänta sig dagliga uppdateringar om framstegen. Beroende på vinnarens behörighet kommer priset att fördelas inom 2-3 veckor. ShareRing och KardiaChain förbehåller sig ensam rätten att när som helst kasta bort eller ändra villkoren för skattjakten.

Akta dig för bedragare

Blockchain och crypto-rymden är utan tvekan en extraordinär innovation. Det har emellertid frågan om att bli plågad av många illvilliga individer. ShareRing, i ett försök att skydda sina medlemmar i samhället, påpekade några tips som kryptoinvesterare bör notera.

Säkerhetstips inkluderar:

  • Under inga omständigheter får användare dela någon del av sina privata nycklar eller fröord med någon.
  • Användare bör också se upp för falska administratörer, teammedlemmar och sidor.
  • De bör också vara medvetna om “superhjälpsamma” individer som skickar DM och poserar som teammedlemmar eller gruppadministratörer.
SHR och KAI Pris

Vid tidpunkten för publiceringen var SHR handel till $ 0,01481498 $, med ett börsvärde på $ 36,027,989 $ och en 24-timmars handelsvolym på $ 693,253.

KAI däremot var handel till $ 0,02617204, med ett börsvärde på $ 58,548,459 $ och en 24-timmars handelsvolym på $ 5,954,734.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om blockchain och crypto space på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link