ORAI-prisförutsägelse: Mainnet-lansering – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 13, 2021

[ad_1]

Oraichain kombinerar Blockchain med artificiell intelligens. Det kommer att lansera sin mainnet den 24th Feb 2021.

Oraichains dataorak ansluter och sammanställer artificiell intelligens-API: er till smarta kontrakt och regelbundna applikationer. Oraichain är världens första AI-drivna orakel. Dess vision är att kombinera kraften i AI, DeFi och Blockchain för att skapa en revolutionerande produkt som kan påverka ORAI pris.

Mainnet Launch

Oraichain lanserar sin mainnet den 24th Februari 2021 inrättande av grunden för Oraichains AI-tjänster, DeFi och decentraliserad ledgerteknik. Det planerar att utveckla ett stort antal applikationer och plattformar som utvecklats och drivs av Oraichain. Oraichain syftar till att bli ett AI-ekosystem med avancerade servicemoduler som hjälper till att utveckla flera applikationer och plattformar utöver ett tillförlitligt, transparent och säkert blockchain-ekosystem.

orai

Du kan läsa mer om mainnet här.

Låt oss granska hur mainnet lanseringen kommer att påverka ORAI-priset genom att utföra en TA på ORAI / USD.

ORAI / ETH – Prisförutsägelse

orai

ORAI handlas för närvarande i förhållandet 0,031 jämfört med ETH-paret (förpackad eter). Den har ett bra stöd på 0,019. Om ORAI kan bryta 0,036 kan vi börja se ett steg mot 0,040, 0,046, 0,063, 0,089 och 0,11. Underlåtenhet att bryta 0,036 kan leda till en nedgång mot 0,026, 0,019 och 0,014.

ORAI handlas för närvarande till $ 57,69. Den har ett marknadsvärde på $ 39 841 232. Dess 24-timmars handelsvolym var $ 6,539,008.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link