ZilSwap introducerar ZWAP som dess styrningstoken – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 6, 2021

[ad_1]

ZilSwap introducerade nyligen officiellt sin styrningstoken, som har bytt namn till ZWAP.

ZilSwap, den första decentraliserade börsen (DEX) som byggdes på Zilliqa, lanserades förra året. Denna DEX-plattform markerade enligt uppgift ingången till Zilliqa in i decentraliserat ekonomi (DeFi).

ZilSwap har möjliggjort handel utan tillåtelse av ZRC-2-tillgångar och ZIL på Zilliqa blockchain. Ända sedan det släpptes har ZilSwap fått ett totalt värde låst (TVL) på 1,1 miljoner dollar och haft massivt stöd från Zilliqa-samhället. För att bli en helt decentraliserad plattform släpper ZilSwap ut sin egen styrningstoken – $ ZWAP.

Cirka $ ZWAP

Som styrningstoken kommer $ ZWAP att se till att samhället har kontroll över protokollets aktiviteter. $ ZWAP är en ny ZRC-2-styrningstoken för ZilSwap som uppmuntrar intressenters deltagande i beslut som styr protokollet.

Genom $ ZWAP skulle intressenter kunna godkänna uppgraderingar och förbättra utvecklingen av plattformen på ett tillståndslöst och decentraliserat sätt. Omröstningssystemet på kedjan kommer att drivas av $ ZWAP, vilket gör att plattformsparametrar kan justeras vid behov, till exempel protokollavgifter. Sådana justeringar kommer att ske under övervakning av den decentraliserade organisationen. Mer information om omröstningsprocessen kommer snart att släppas.

Det kommer att finnas ett likviditetsbrytningsprogram som gör det möjligt för likviditetsleverantörer och handlare att tjäna belöningar i $ ZWAP. Den 3 februari 2021 börjar distributionen av $ ZWAP-tokens. Distributionsprocessen styrs också av två viktiga steg till användare som kommer att dra nytta av protokollet.

Mer information

Det första steget i distributionsmekanismen är den retroaktiva luftdroppen. I detta skede kommer tokens att distribueras till tidiga byggare, användare och testare som har testat och använt protokollet. Det andra steget är likviditetsbrytning där tokens kommer att distribueras till utvecklarna och likviditetsleverantörerna, de viktigaste intressenterna i protokollet.

Med lanseringen av $ ZWAP-styrningstoken bekräftar ZilSwap sitt engagemang för en helt decentraliserad framtid. Detta lägger grunden för tillväxt och utveckling i protokollet. Det kommer också att finnas ytterligare förbättringar i plattformen, som kommer att inkludera en mer flexibel integration när det finns en uppgradering på Zilliqa blockchain.

Det totala utbudet av $ ZWAP-tokens är 1 000 000. Från och med den 3 februari 2021 kan användare se och göra anspråk på sina $ ZWAP-token på ZilSwaps poolsida.

Innan nu har Travala.com, det populära kryptovaluta-vänliga hotellbokningsföretaget, meddelat att intresserade kan boka på sin plattform med Zilliqa ZIL-tokens.

Zilliqa (ZIL) Pris

I skrivande stund, Zilliqa pris var 0,068889 $ med en handelsvolym 24 timmar på 332,424,674 $. ZIL-priset steg också 1,1% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 11,6 miljarder ZIL-mynt och en maximal tillgång på 21 miljarder. Binance är också den nuvarande mest aktiva handeln med ZIL.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link