Hur man använder Guarda Wallet – Del II – Bitcoin & Crypto Guide – Altcoin Buzz

Av | februari 6, 2021

[ad_1]

I föregående del i denna serie förklarade vi hur du kan installera eller återställa en Guarda mobilplånbok. I den här delen kommer vi att utforska de återstående funktionerna som stöds av plånboken.

Historia

Du kan kontrollera din Guarda plånbokstransaktionsinformation från Historia flik. De Historia på fliken kan du filtrera transaktionerna baserat på olika kategorier och kontrollera:

Du kan filtrera och kontrollera transaktionshistoriken beroende på typ av operation, dvs skicka, ta emot, byta, köpa och satsa.

Guarda Wallet

Om du har flera blockchain-plånböcker kan du filtrera och kontrollera transaktionshistoriken genom att välja en viss plånbok.

Guarda Wallet

Om du vill se transaktionshistoriken för en viss valuta kan du göra det. Filtrera bara transaktionshistoriken baserat på valuta.

Guarda Wallet

Transaktionsdetalj

Klicka på en viss transaktion för att se mer information om den, t.ex. transaktionshash, debiterad avgift, gaspris, etc.

Guarda Wallet

Utbyta

Guarda-plånboken har en inbyggd utbytesplattform som gör det möjligt för användarna att byta alla stödda tokens i plånboken.

Till Utbyta, välj bara ingången och utgångstoken och ange mängden ingångstoken som du vill byta, och applikationen beräknar automatiskt mängden utgångstoken som användaren kommer att få.

Guarda Wallet

köpa

Guarda tillåter användarna att köpa krypto med fiat, dvs genom att använda ett betalkort / kreditkort. Köpaktiviteten stöds av tredjepartsleverantör Simplex.

Välj valuta och belopp först och sedan önskad token. Klicka på Nästa, och du kommer att omdirigeras till Simplex-plattformen där du måste ange dina kortuppgifter, faktureringsuppgifter och dina uppgifter. I det sista steget väljer du valutan och placerar ordern.

Guarda Wallet

Miljö

Användare kan göra följande med hjälp av Miljö flik:

Guarda plånbok – Se applikationsversionen installerad i din plånbok.

Säkerhetskopiering – Applikationen ger dig en säkerhetskopia som innehåller alla dina nycklar och tillgångsinformation som är kopplade till din Guarda-plånbok. Du kan använda den här säkerhetskopieringsfilen för att återställa din plånbok på vilken enhet som helst. Säkerhetskopieringsfilen är krypterad med AES.

Importera – Med detta alternativ kan du importera vilken typ av blockchainplånbok som stöds av Guarda.

Användare behöver bara välja vilken typ av plånbok de vill importera och tillhandahålla tillhörande privat nyckel, mnemonic eller JSON-fil, och du kan enkelt ställa in din plånbok igen.

Guarda Wallet

Säkerhetscenter

De Säkerhetscenter på fliken kan du aktivera / inaktivera följande inställningsalternativ:

  • Ändra lösenord – Använd det här alternativet för att ändra ditt plånbokslösenord.
  • Fingeravtrycksautentisering – Aktivera det här alternativet om du vill konfigurera en plånboksinloggning med ditt fingeravtryck.
  • Maskerade saldon – Det här alternativet döljer dina token-saldon och ersätter dem med ***.
  • Inloggningssessionens timeout

Guarda Wallet

Plånbokshantering

Använda Plånbokshantering på fliken kan du göra följande plånboksrelaterade installationsaktiviteter:

Lägg till plånbok

Genom att använda detta alternativ kan användare lägga till alla plånböcker som stöds av Guarda. Med Guarda-plånboken kan du komma åt och hantera flera plånböcker med en enda mobilapplikation.

Du kan lägga till en plånbok och använda den för affärs- eller personliga ändamål eller helt enkelt för att titta på / övervaka prisutvecklingen.

Guarda Wallet

Återställ plånboken

Du kan återställa din befintliga Guarda-plånbok genom att ge säkerhetskopian och rätt lösenord. Vi har förklarat i Miljö avsnittet hur du kan hämta backupfilen och ladda ner den för framtida bruk.

Guarda Wallet

Privata nycklar

Du kan spara säkerhetskopian som innehåller din plånboks privata nycklar härifrån. Plånboken låter dig spara filen i Google Drive, e-post etc.

Guarda Wallet

Lokal valuta

Guarda stöder ett stort antal lokala valutor. Användare kan välja önskad lokal valuta och se tokenvärdet i den valören.

Guarda Wallet

Social närvaro

Hemsida

Twitter

Telegram

Youtube

Medium

Github

Facebook

Reddit

Steemit

Slutsats

Guarda är en av de kraftfulla plånböckerna med ett mycket bra användargränssnitt och avancerade funktioner. Användargränssnittet är ganska enkelt och lätt att förstå. Plånboken stöder ett stort antal blockchains, tokens och stallmynt. Användare kan använda en mängd olika plånbokstyper, dvs. skrivbord, webb, mobil eller webbläsartillägg för att få tillgång till sina pengar. Det tillåter också användarna att köpa krypto med bankkort från plånbokgränssnittet. Mobilplånboken har dock ingen dApps-webbläsare. Sammantaget är det en bra mobilplånbok för både nya användare och experter.

Resurser: Guarda plånbok

Läs mer: Allt du behöver veta om Adventure Token och LUNA Fund[ad_2]

Source link