Spänning bygger när Cartesi (CTSI) går in i sista fasen av inkubationsprogrammet – Produktrelease och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 24, 2021

[ad_1]

Cartesi bygger en lager-2-plattform för att hantera skalbarhetsproblemen för blockchain. Cartesis strategi är unik eftersom den planerar att off-chain alla komplexa beräkningar. Dessutom kommer detta att revolutionera smarta kontrakt och utveckling av dApps och leda till snabbförbättring och kostnadsreduktion. Medan året 2021 ägnas åt implementering av optimistiska samlingar på mainnet, har Cartesi DApp inkubationsprogram gått in i sin sista fas. Under inkubationsprogrammets 3-månadersresa har teamet upptäckt några fantastiska verklighetsanvändningsfall för Cartesi och dess Descartes SDK.

I grund och botten kommer Cartesi att tillhandahålla en Linux-infrastruktur för att köra smarta kontakter och dApps off-chain. Således kommer utvecklarna att ha tillgång till ett helt operativsystem för utveckling av smarta kontrakt. Det här kommer att eliminera blockchain-inlärningskurvan och begränsningar för skalbarhet. Tillsammans med det kommer den smarta kontraktutvecklaren att kunna använda vanliga mjukvarustackar, standardbibliotek, filsystem och verktygskedjor.

Cartesi Inkubator Spotlight

Cartesi DApp Inkubation Program med över $ 80 000 i belöningar har varit en stor framgång. Det har nu gått in i den sista fasen i partnerskap med Gitcoin. I den sista fasen accepterar lag med tre vinnare av inkubationsprogrammet donationer från samhället. Detta hjälper till att avkoda hur Cartesis matchande pool på 20 000 dollar distribueras via Gitcoyns Quadratic Funding.

Inkubatorprogrammet Vinnare – Innovativa dApps med Cartesi

Varje vinnande projektet fick 20 000 dollar. Lägg upp detta kommer de nu att presentera vad de har byggt med Cartesi. Detta ger dem en chans att vinna 20 000 dollar genom en Cartesi Matching Round i partnerskap med Gitcoin. Låt oss dyka djupt in i projekten:

Creol – Ansedda koldioxidreduceringscertifieringar med Cartesi

Creol Environments är ett IoT-driven byggkontrollsystem som är utformat för att koldioxidutjämnas i realtid. Med hjälp av denna dApp kan användarna spåra sin energipåverkan i realtid och sänka den. Dessutom används blockchain för att spela in certifikaten för koloffset. Som ett resultat kan användarna av Creol Environment bevisa sin energibesparingsansträngning.

Creol implementerar Cartesi i sina IoT-enheter. Detta hjälper till att säkerställa att byggnadsstatistiken uppmätts och beräknad byggnadsstatistik förblir verifierad och oföränderlig. Som ett resultat levererar Creol ett elastiskt och pålitligt IoT-system med Cartesi.

SimThunder – Stör Esports med blockchain-teknik

SimThunder är en marknadsplats där sim-racers kan byta sim-racingföremål. Denna marknadsplats är en kombination av Esports och NFT. De racingartiklar som utbyts här sträcker sig från bildelar och utrustning till NFT som representerar ägande av digitala bilar. Dessutom syftar SimThunder-projektet till att skapa en incitamentsmarknad för NFT.

Det är här Cartesis Descates kommer in i bilden. Marketplace kommer att använda Descartes SDK för att möjliggöra säker handel med NFT. Det kommer att hjälpa till att skapa en pålitlig marknad där två användare säkert kan handla NFT.

Carti: Att leva upp förpackningstekniken till Cartesi

Pakethanterare hjälper användare att installera, spåra och hantera programvaran på sina datorer. Carti bygger en decentraliserad pakethanterare för Cartesi Machines så att utvecklaren kan ha fullständig kontroll över hur de vill betjäna sin maskin. Som ett resultat kommer utvecklare att kunna lagra och dela komponenter var som helst och erbjuda dem en bättre utvecklingsupplevelse.

Gitcoin beviljar runda detaljer

Donationen startade den 17 februari 2021 och slutar den 28 februari 2021. För närvarande leder Carti i matchrundan med en beräknad matchning på 2 762 $. Följt av SimThunder och Creol med en uppskattad matchning på $ 461 respektive $ 254.

Att linda

Cartesi löser inte bara skalbarhetsproblemen för blockchain, det revolutionerar också smart kontrakt och dApp-utveckling med off-chaining. Dessutom är plattformen glada över att stödja banbrytande projekt som visar potentialen att forma framtiden för blockchain-teknik, dApps och smarta kontrakt.

CTSI-pris

Under de senaste 30 dagarna har CTSI-priset pumpas över 207%. Vid tidpunkten för pressen handlas CTSI-token nära $ 0,183.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Denna intervju, översikt eller uppdateringsartikel har kompenserats för mediasamarbete och har sponsrats av den intervjuade eller granskade organisationen. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link