Injektivprotokoll för att driva derivathandel över flera kedjor med Conflux – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | februari 8, 2021

[ad_1]

Partnerskapet syftar till att underlätta tillväxten och expansionen av Injective Protocol-tvärkedjade derivathandelsuniversum. Enligt en tjänsteman blogginläggkommer partnerskapet att fungera som en länk mellan både Conflux och Injective. Därefter infördes Conflux-tillgångar till INJ-protokollet för att underlätta skapandet av nya derivatprodukter.

Layer 1-protokollet är välkänt för sitt fokus på skalbarhet, säkerhet och utvecklingen av nästa generations decentraliserade handel. Conflux stöds av toppindustrins aktörer som Baidu och Sequoia China. Projektet övervakas för närvarande av Dr. Andrew Yao, som är mottagare av den berömda Turing Award.

Intressant nog använder Conflux GHAST-konsensusmekanismen. Denna mekanism behandlar block på ett nytt sätt, dvs. utan att utesluta någon av dem som gafflar. Det utser också vikter till varje enskilt block enligt Tree-Graph ledger-ramverket. Conflux och dess samförståndsmekanism har dessutom utropats för att kunna utföra över 3 000 transaktioner på en sekund. Detta är utan noll repressalier när det gäller säkerhet, decentralisering eller skalbarhet.

Om partnerskapet

Enligt blogginlägget kommer Injective Protocol EVM-kompatibilitet att göra partnerskapet ganska enkelt. Förutom stöd för Ethereum Virtual Machine (EVM) stöder Conflux också en uppgraderad version av Solidity. Detta betyder i huvudsak att smarta kontrakt enkelt kan flyttas från Ethereum till Conflux utan mycket hicka.

På tal om partnerskapet påpekade grundaren av Conflux, Fan Long, att Injective Protocol gör viktiga förändringar i derivathandeln. Han tillade vidare att partnerskapet med Injective kommer att öppna Conflux-produkter för en bredare användarbas. Long sa också att hans Layer 1-protokoll ser “fram emot att fördjupa detta förhållande övertid.”

Eric Chen, VD för Injective Protocol, avslöjade också att hela hans team var upprymt över möjligheten att arbeta med Conflux.

Om Conflux och INJ Protocol

Grundades 2018, Conflux är för närvarande den enda godkända offentliga blockchain i Kina. Det är ett Layer 1-protokoll som ger förstklassig säkerhet, decentralisering och skalbarhet. Sedan starten har blockchain-protokollet samlat in 35 miljoner dollar i medel från toppinvesterare som F2Pool, Huobi, etc.

Injective Protocol, å andra sidan, är det allra första Layer 2 DEX-protokollet som öppnar upp potentialen inbäddad i DeFi och derivat.

Protokollet gör det möjligt för intresserade att bedriva decentraliserad handel med noll begränsningar såväl som på valfri derivatmarknad. Injektiv stöds av toppintressenter som Pantera Capital och Binance.

Tidigare Injective Protocol nyligen samarbetade med Tomochain och Ramp DeFi för att tillhandahålla bättre leveraged insatsderivat till användare på Tomochain. Intressant är det också nyligen lanserades decentraliserad handel med valutaterminer.

INJ-pris

Vid tidpunkten för publiceringen minskar INJ med 2%. Token var handel till $ 11,13, med en börsvärde på $ 148,166,306 $ och en 24-timmars handelsvolym på $ 29,499,709.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om aktuella trender inom kryptovalutan och blockchain-sfären på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link