Binance slutfört SafePal (SFP) tokenförsäljning – Produktrelease och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 10, 2021

[ad_1]

Den 8 februari höll Binance öppnandet av prenumerationer på SafePal (SFP) tokenförsäljning på Binance Launchpad.

Öppningen av SafePal (SFP) token prenumeration av Binance Launchpad var i fyra timmar tidigt på måndagen den 8 februari. När användarna hade konstaterat att de var berättigade till processen uppmanades de att begå sin BNB till SafePal (SFP) token-försäljningen. Detta åtagande baserades på de senaste 6 dagars genomsnittliga BNB-innehav hos användarna.

Inköp av SFP-token med BNB

För att köpa SFP var användarna tvungna att använda sin BNB. BNB-kursen för SFP-tokenförsäljningen sattes till:

1 SFP = 0,00144927 BNB eller 0,10 USD. Detta gällde fallet där BNB-priset var $ 69,00.

Processen varade från 04:00 (UTC) till 08:00 (UTC). Innan de begick sin BNB, var användarna skyldiga att underteckna SFP Token-köpavtalet. Baserat på användarens senaste 6-dagars genomsnittliga BNB-saldo, skulle användaren veta det maximala BNB-belopp som han kunde ha förbundit sig till prenumerationen.

Dessutom var det viktigt att notera att användarna bara kunde förbinda sig till prenumeration använder BNB i sina plånböcker. För BNB i Launchpool eller BNB Vault måste användarna först lösa in dem till sin plånbok innan de förbinder sig till prenumerationen. Efter åtagande blev BNB låst och kunde inte lösas in. Sådan BNB skulle inte kunna komma åt andra funktioner inklusive uttag, överföringar eller handel förrän den slutliga token-distributionen.

Vem var inte berättigad att delta?

För att vara berättigad att delta var användarna tvungna att se till att deras kontoverifiering var fullständig. Sådana användare måste också vara från en kvalificerad jurisdiktion innan de fick delta i token-försäljningen. Vissa länder och regioner begränsades från att delta i token-försäljningen. Därför var användare från sådana länder inte berättigade att delta.

Begränsade länder och regioner inkluderade Vitryssland, Demokratiska republiken Kongo, Kuba, Irak, Iran, Kina, Nordkorea, Sudan, Syrien. Andra begränsade platser inkluderade Amerikas förenta stater och dess territorier (Amerikanska Samoa, Guam, Nordmarianerna, Puerto Rico och Amerikanska Jungfruöarna) och Zimbabwe.

Som en sista anmärkning varnade Binance-teamet deltagarna om risken förknippad med kryptovalutahandel. De rekommenderade också att användarna bör göra affärer noggrant. Även om Binance arbetar för att se till att högkvalitativa mynt väljs kommer de inte att hållas ansvariga när handelsförluster uppstår.

Slutförande av token och tombola

Nu när SafePal-tokenförsäljningen är över kan användare kontrollera den slutliga tokenallokeringen här. Totalt 47 286 deltagare deltog i prenumerationen, totalt 11 262 241,5940 BNB. 26 användare nådde maximalt 200 000 SFP-hårddisk.

Binance håller en utlottning för de som handlar med SFP. Utbytet anteckningar, ”Alla användare som uppnår en total effektiv handelsvolym på 1000 USDT eller mer (inklusive köp och försäljningar) mellan 2021-02-08 13:00 till 2021-02-15 23:59 (UTC) över alla SFP-handelspar kommer automatiskt att delta i en lyckad dragning, med 30 vinnare som vardera får en hårdvaruplånbok. ”

Nyligen Binance meddelat stöd för RIF-tokens. RSK Infrastructure Framework (RIF) gick med i den mängd kryptovalutor som redan stöds av kryptovalutabörsen.

SFP-pris

Från tidpunkten för publicering, SafePal pris var $ 2,77, med en 24-timmars handelsvolym på $ 1 496 201 574. SFP-priset steg också 64,3% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 108 miljoner SFP-mynt och en maximal tillgång på 500 miljoner. Binance är den nuvarande mest aktiva SFP-marknaden för handel.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link