Bancor kranar LiquidApps för Polkadot-expansion – Altcoin Buzz

Av | februari 15, 2021

[ad_1]

On-chain, helt decentraliserat likviditetsnätverk Bancor har meddelat sina framsteg i sitt uppdrag att skapa en kedjebrygga som gör det möjligt för plattformen att expandera till Polkadots nätverk.

Bancor avslöjade detta tillkännagivande via en tjänsteman blogginläggoch noterade att det framgångsrika genomförandet skulle göra det möjligt för plattformens användare att skapa pooler. För att inte tala om möjligheten att tillhandahålla likviditet och utföra pålitliga tvärkedjebyten på Bancor mellan Polkadot- och ERC20-tokens.

Enligt tillkännagivandet kommer Bancor att arbeta med LiquidApps-teamet för att bygga den nya tvärkedjebron. Denna bro skulle alltid ge användarna en bättre upplevelse och möjligheter att tjäna belöningar.

Bancor-protokollet är ett standard- för decentraliserade utbytesnätverk, utformade för att vara agnostiska kedjor. Den används för att göra det möjligt för användare att konvertera olika kryptovalutor direkt och omedelbart utan behov av en orderbok eller kryptoutbytesplattformar.

Särskilt när kedjebryggan är färdig, skulle Bancors inhemska token, (BNT), som tillåter användare att utbyta alla symboler i sitt nätverk, fungera som mellanliggande tillgång i varje byte.

“Detsamma gäller för tvärkedjebyten, som kan inträffa genom att bränna BNT på den ursprungliga kedjan och prägla BNT på destinationskedjan”, noteras uttalandet.

Bancor blir ett likviditetsprotokoll med flera kedjor

Bancor uppgav vidare att den nya tvärkedjebron, när den är klar, kommer att vara det första steget mot att göra den helt decentraliserad likviditetsnätverk ett flerkedjigt likviditetsprotokoll.

”När Polkadots skalbarhet och hastighet i kombination med Bancors unika AMM-funktioner är klar kan de låsa upp nya likviditetspooldesigner och DeFi-interaktioner”, noterade tillkännagivandet.

Dessutom sa Bancor att dess bryggoperatörer kommer att använda lätta noder för att lyssna och interagera med båda kedjorna. Även om det enligt tillkännagivandet kommer att skilja sig från befintliga kedjebryggor där noder kräver tusentals eller miljoner dollar för att kunna köras eftersom noderna kan köras i en enkel webbläsare.

Detta minskar avsevärt installationstiden och kostnaderna för nya överbryggningsagenter. Det gör det också möjligt för alla att delta i att säkert ställa in och underhålla bron.

Plattformen avslöjade också att programvaran som ligger till grund för de lätta noderna är WASM-baserad och potentiellt kan användas för att möjliggöra nätverk i flera ekosystem.

För mer insikt och djupgående analys av Bancor Network, kolla in recension tidigare publicerad av Altcoin Buzz.

BNT, DOT-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var Bancor Network Token (BNT) handel till 3,35 $, med ett börsvärde på 380311325 $ och en handelsvolym 24 timmar på 193,571,213 $.

Under tiden har DOT-token-priset sjunkit med 9,6% under det senaste dygnet. Det var handel till $ 25,90, med en börsvärde på 24 949 964 704 $ och en 24-timmars handelsvolym på $ 1,559,613,942.

Ansluta sig Altcoin BuzzTelegram för att ta emot gratis handelssignaler.

Ta reda på mer om kryptoutrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link