10 skäl att köpa Firo-mynt 2021 – Altcoin Projects – Altcoin Buzz

Av | februari 9, 2021

[ad_1]

Firo är en digital valuta som möjliggör spårbara privata transaktioner och ger frihet från stora monetära institutioner. Firo anser att integritet är en grundläggande mänsklig rättighet och att användarna bör ha kontroll över sina pengar. Dessutom har det genomfört kryptografisk teknik utan kännedom, vilket gör det möjligt för användare att äga fullständig integritet för sina transaktioner. Det finns en hel del spännande skäl till varför du kan hitta Firo Coin som ett intressant projekt.

Tio skäl att köpa Firo Coin

1. FIRO (tidigare ZCoin) är avsett att hjälpa de användare som vill göra privata kryptovalutatransaktioner. Firo ger individuell frihet genom monetär integritet. Dessutom kan användare behandla transaktioner utan att förlora sin finansiella information och integritet.

2. Imponerande fick Firo också 2020 FAT Blockchain Award för att vara det mest populära blockchain-projektet i samhället. Utöver detta har projektet också lanserat Firo Watch-appen för Android WearOS för att övervaka priset.

firo klocka

källa: firo.org

3. Firo-mynt kan brytas med en hemdator eller gruvpool. Dess blockbehandlingstid är ungefär fem minuter, med 12,5 mynt per tilldelat block. Dessutom följer Firo Bitcoin halveringsschemat. Därför minskar utbudet till hälften ungefär i varje 4 år.

Dessutom minskade Firo-teamet förra året sitt utbud till hälften. Som ett resultat av den första halveringshändelsen sjönk den totala blockbelöningen från 25 FIRO per block till 12,5 FIRO per block.

Firo

källa: firo.org

RenFIRO

4. Firo integrerar med renVM för att tillåta förtroendefull överbryggning av Firo till Ethereum, vilket gör det möjligt för användare att komma in och ut ur DeFi-ekosystemet med tillförlitlighet och utan KYC. Dessutom arbetar teamet också med en mobil plånbok som kommer att ha full Lelantus-transaktionsstöd. Denna SDK-innovation gör det möjligt för plånböcker från tredje part att stödja Lelantus.

5. Nyligen aktiverade teamet även ChainLocks på Firo för att skydda sitt ekosystem mot alla typer av attacker. Med detta framsteg skulle angripare behöva nästan 50% av alla masternoder för att tas över för att inaktivera ChainLocks. Dessutom skulle en angripare också behöva skaffa viktiga mängder Firo för att attackera.

6. Användare kan lagra Firo officiellt Firo plånböcker för Windows, macOS, Linux, iOS och Android. Den är också kompatibel med Coinomis plånbok med flera valutor, Trust Wallet, och hårdvaruplånböcker som Ledger och Trezor.

7. Firo har masternoder som bekräftar att innehavare satsar i myntet för att få belöningar. Dessa masternoder krävde en återbetalningsbar säkerhet på 1 000 FIRO. Utöver detta betalas 35% av blockbelöningen också till huvudnoderna.

Ommärkning

8. I oktober 2020, Zcoin förklarade ommärkning till ett ersättningsnamn benämnt Firo som omfattar en distinkt mekanism som gör det möjligt för innehavare att bränna (förstöra) mynt. Dessutom kan användare lösa in dem för helt nya mynt, utan någon handelshistoria, genom att förstöra en motsvarande mängd mynt de tidigare hade.

9. Firo är det första myntet som implementerar MTP (Merkle Tree Proof) proof-of-work-typ vilket gör det möjligt för de allmänna massorna att bryta Firo med GPU: er och CPU: er. Dessutom kommer teamet att lansera Lelantus 2.0. Den här nya Lelantus-adressschemautplaceringen gör det möjligt för användare att hålla sina medel dolda.

10. Imponerande hade Firo (tidigare Zcoin) underbar medietäckning 2019. De presenterades i vanliga nyheter som BBC, RT News, Nasdaq Trade Talks, och många fler.

Firo Team

Poramin Insom grundade Firo (tidigare ZCoin) 2016. Före utvecklingen av Firo utvecklade Poramin Vertcoin. Men han valde att arbeta med Firo.

Peter Shugalev är ledande utvecklare av Firo. Han är en programvaruarkitekt och programmerare som ger över femton års expertis till Firo-projektet. Dessutom har han utvecklat sitt eget programmeringsspråk, som användes i ett signaturbaserat intrångsdetekteringssystem.

Reuben Yap är chef för Firo. Han är företagsadvokat och formar visionen och riktningen för Firo-projektet.

Firo

källa: firo.org

Teknologi

1. Lelantus är ett nästa generations sekretessprotokoll. Det gör det möjligt för Firo blockchain-användare att dölja ursprunget för medel och transaktionsbelopp. Dessutom bryter den länkarna från alla nuvarande och tidigare transaktioner som den har genomgått.

2. Sigma: Det syftar till att bygga system som inte behöver förtroende, och denna princip gäller för sekretessmynt. Dessutom tillåter det användare att ha fullständig integritet via kryptografiska bevis utan kännedom.

3. Maskros skyddar din IP-adress genom att dölja den innan Firo-transaktioner sänds till hela nätverket. Förutom detta blandar de också mellan noder; på det här sättet är utsändningens ursprung inte associerad med den ursprungliga IP-adressen.

4. Firo’s Merkle Tree Proof (MTP) gruvalgoritm stärker den praktiska anonymiteten i transaktionerna. Därför förhindrar det centraliseringen av gruvarbetare.

Nyliga händelser

14 januari 2021, Lelantus blev aktiverad. Lelantus är ett protokoll som ger Firo integritet. Enligt nyheterna gick uppgraderingen live på block 336888, och det introducerar “on-by-default” integritet i nätverket. Effektivt detta uppgradera säkerställer att alla transaktioner mellan officiella Firo-plånböcker förblir hemliga som standard.

Reuben Yap sa att denna milstolpe var en viktig del i blockchain-integritet eftersom den använder de väsentliga nivåerna av “praktisk integritet utan att kompromissa med tillförlitligheten.” Dessutom tillämpar Lelantus ett ramverk för inbränning och inlösning för att uppnå integritet. Användare får nu bränna valfritt antal mynt, liksom delmynt.

Firo-partnerskap

1. Firo (tidigare känt som Zcoin) har samarbetade med LockTrip.com, en blockchain-baserad resewebbplats som erbjuder rabatter på mer än två miljoner hotell och semesterbostäder. Firo kan användas som ett direktbetalningsalternativ, som förutom hotell och fastigheter också kan användas för att boka från över 1000 flygbolag.

2. Firo samarbetade med Stakehound för att låsa upp Znodes likviditet och överbrygga dem till DeFi. Dessutom lanserade Firo också på Stakehounds likviditetsbro till DeFi-ekosystemet på Ethereum.

3. Travala.com, den ledande blockchain-baserade hotellbokningsplattformen, har samarbetat med FIRO. Travala.com och FIRO ökar gemensamt kryptoturism genom att göra det möjligt för samhället att ge rabatter på bokningar av boende på Travala.com.

4. Firo (tidigare Zcoin) också integrerad in i Constant P2P-plattformen, som tillåter användare att ta ut kontanter eller stablecoin lån som använder Firo som säkerhet till förmånliga räntor.

Firo Coin Teknisk analys

Firo-pris, vid tidpunkten för publicering, är 5,18 $, med en tillgång på 11,5 miljoner FIRO-mynt och en maximal tillgång på 21,4 miljoner. Några av de ledande handelsplattformarna som Firo är listade på är Binance, Huobi Global, BiKi, BitZ, och HitBTC.

Med ovanstående grundläggande nyheter och enligt diagrammet nedan har den redan bottnat och försöker bryta ut från $ 4,55-nivån. Om den kommer att bryta ut från denna motståndszon är dess nästa mål $ 5,42 och $ 6,67.

källa: tradingview.com

Slutsats

Firo Sigma är en distinkt sekretessfunktion där endast avsändaren och mottagaren skulle kunna veta om pengarna i en given transaktion. En annan stark punkt i Firo är ett dedikerat team bakom detta altcoin, och en gedigen färdplan ger Firo en fördel över sina konkurrenter.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.[ad_2]

Source link