Visa bekräftar att kryptoplaner fortfarande är på rätt spår Använd TheBitcoin

Av | februari 6, 2021

[ad_1]

Visa verkar vara hausse om framtiden för kryptovalutautrymmet. Företagets VD, Al Kelly, informerade om att de arbetar för att erbjuda kryptobetalningar och onramper för kunder. Informationen släpptes under ett inkomstsamtal för några dagar sedan. Detta visar att marknaden fortsätter att locka stora aktörer till branschen.

Visa Crypto-planer på rätt spår

Enligt VISAs VD är de väl positionerade för att göra kryptovalutor säkra att använda. Dessutom uppgav han att de kan göra dem mycket användbara för betalningar genom integration till Visa-ekosystemet.

I frågan, han anges:

“Vi tror att vi är unikt positionerade för att göra kryptovalutor säkrare, användbara och tillämpliga för betalningar på grund av Visas storlek, integrationer och varumärkesigenkänning.”

Naturligtvis är skillnaden mellan traditionella kryptovalutor som Bitcoin (BTC) eller Ethereum (ETH) och Stablecoins – som Tjudra (USDT) – har varit närvarande. Kelly har faktiskt varit tydlig med det faktum att stablecoins kan användas rutinmässigt för betalningar och transaktioner.

Utöver det noterade Kelly att de vill hjälpa kryptoutbyteskunder att köpa digitala valutor med Visa-referenser. Samtidigt vill de erbjuda användarna möjligheten att ta ut sina pengar till sina Visa-referenser.

Numera kan användare ta ut sina medel med olika system och plattformar. Börser tillåter användare att länka några av sina bankkonton till sina börser och ta ut pengarna där. Men inte alla börser erbjuder denna möjlighet. Samtidigt kan det vara bra för kryptomarknaden att ha en annan metod för att ta ut och sätta in pengar.

Visa är fortsatt hausse om expansionen av stablecoins och hur de kan bidra till att förbättra den globala handeln. Stablecoins har inte ett fluktuerande pris som Bitcoin eller andra digitala tillgångar. Fonderna kan skickas och tas emot sömlöst över gränserna och de behöver inte komma till rätta som i bankbranschen.

Under de senaste månaderna har flera företag köpt Bitcoin och lagt till det i sina balansräkningar. Några av dessa företag inkluderar bland annat MassMutual, MicroStrategy eller Square. Utöver det ökade BTC till nästan 42 000 dollar, det högsta priset som någonsin uppnåtts av denna virtuella valuta.

Analytiker anser att BTC kan fortsätta att expandera under de kommande månaderna eller under 2021. Visa visar att det är hausseartat om framtiden för kryptomarknaden genom att erbjuda nya lösningar och tjänster. På detta sätt skulle investerare ha möjlighet att investera i digitala tillgångar på ett enklare sätt.

[ad_2]

Source link