Topp 5 Crypto News: 02/16 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | februari 17, 2021

[ad_1]

Efter att ha gjort en heltidshöjd på $ 50350 handlas Bitcoin nu till $ 49,299. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1764 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Splyt – Nästa generationens leverantörskedja för e-handel – lanserar IDO på PAID Networks tändningsplattform

Splyt, e-handelsförsörjningskedjan, lanserade sin IDO den Tändning. Dessutom är Ignition en BETALT Nätverk produkt som fungerar som ett decentraliserat bytprotokoll genom att utnyttja både betalt nätverk och Polkadot-teknik. Splyt är nästa generations leveranskedja för e-handel som drivs av Polkadot. Tillsammans kommer teamet att skapa några av de hetaste NFT-enheterna och införa ett NFT-system som ersätter SKU och förbättrar försörjningskedjan. Dessutom introducerar Splyt också SHOPx token, som har många funktioner, till exempel marknadsföring och generering av bounties, förebyggande av bedrägerier och betalningsspärrar.

Plutus säkrade investeringar från Alphabit, en Blockchain och Distribuerad Ledger Investment Fund

Alphabit, en blockchain och distribuerad reskontra investeringsfond, gjorde en investering i Plutus. Dessutom är Alphabit en digital tillgångsfond med 1 miljard dollar AUM och är specialiserat på att tillhandahålla ett brett utbud av rådgivningsrelaterade tjänster och investerar i högpotential blockchain-fokuserade projekt. Plutus är en Londonbaserad fintech som kombinerar modern bankverksamhet med sitt kryptobeterkort. Tillsammans kommer teamet att utöka användningen av Pluton-kort och har också planer på att integrera Bitcoin i sina DeFi-kort.

Polkamarkets | Partnerskap för Kylin-nätverk för att möjliggöra decentraliserade oraklar för förutsägelsemarknader

Polkamarkets samarbetar med Kylin Network för att möjliggöra decentraliserade orakler och dataflöden för Polkamarkets. Teamet planerar också att skapa en helt on-chain förutsägelsemarknad som balanserar skalbarhet med decentralisering. Dessutom kommer Kylin Network med detta partnerskap att tillhandahålla decentraliserad och verifierad data till sina förutsägelsemarknader. Dessutom ser teamet också till att tillhandahålla kvalitets- och tillförlitlig data för marknader, tvister och lösning på Polkamarkets.

Den ukrainska delegationen undertecknade ett memorandum för utbyte av immateriella rättigheter baserat på Fantom Blockchain

De Ukrainas ministerium av Digital Transformation har undertecknat ett memorandum med
Intelmax Management Consulting. Enligt pressmeddelandet kommer detta konsultföretag att hjälpa till att utforma en plattform för utbyte av immateriella rättigheter baserat på Fantom blockchain. Dessutom ska denna blockchain-teknik också användas i ukrainska statliga processer och offentliga tjänster.

Dash NÄSTA | OIN-partnerskap för att starta en dashbackad Stablecoin för att förbättra kryptobetalningsutrymmet

Streck NÄSTA samarbetar med OIN för att starta en Dash-backad stablecoin. Dessutom kommer denna stablecoin att förbättra användbarheten och flexibiliteten i peer-to-peer- och kryptobetalningsutrymmet. Tillsammans är teamets fokus att ge användarna sömlösa kryptobetalningar genom att ge dem full kontroll. Dessutom kan användare undvika volatilitetsrisker genom att byta till en stabil tillgång utan att lämna kryptosystemet.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link