Topp 5 Crypto News: 02/05 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | februari 7, 2021

[ad_1]

Vid tidpunkten för handeln handlar Bitcoin nära 37 862 $. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1 704 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

DappRadar | MyEtherWallet-partnerskap för att introducera smart sökfunktion i MEW Wallet-appen

DappRadar samarbetar med MyEtherWallet för att intermittera en smart sökfunktion i MEW-plånbok-appen som gör det möjligt för användare att snabbt komma åt dApps från sin mobila enhet. Dessutom kan användare också se och undersöka gamla projekt som har startat för flera år sedan. Dessutom kan användare spåra projektens resultat och också utforska nya projekt att investera i.

Metal Pay gör charteransökan för att bli en nationalbank i USA

Metal Pay har lämnat in en charteransökan för att bli det första kryptoföretaget som söker en nationell bankcharter i USA. Metal Pay har skapat Blockchain Bank & Trust, som kommer att verka i alla 50 stater om stadgan godkänns. Enligt tweeten kommer detta innovativa steg att underlätta för nya användare att utforska den decentraliserade ekonomin. Dessutom kommer det också att ge mycket funktioner som kryptotransaktioner, tjänster för digitala tillgångar och många fler.

Bondly Finance lanserar BondSwap (BSwap) för att förenkla Escrow-processen för fDigital eller fysiska varor

Bondly Finance har meddelat lanseringen av BondSwap (BSwap) för att förenkla escrow-processen. Enligt den officiella bloggen kommer BSwap att erbjuda en OTC-handelsportal som fungerar direkt on-chain. Dessutom kommer det att tillåta användare att sälja en stor beställning med en låg likviditetstoken utan risk för glidning.

IoTeX ansluter sig till ledningsgruppen för China Mobile IoT Alliance för att utveckla IoT-lösningar

IoTeX har meddelat att de har gått med i verkställande kommittén för China Mobile IoT Alliance. Enligt tweet kommer IoTeX att tillhandahålla många lösningar, till exempel en 3D ansiktsidentifieringsmaskin baserad på blockchain och mycket mer. Dessutom kommer IoTeX också att presentera sin serie av IoT-erbjudanden i kommande medlemsmöten som hålls av China Mobile IoT Alliance.

Theta Network lanserar första decentraliserade Exchange (DEX) byggt på Theta Blockchain

Eftersom decentraliserade börser är efterfrågade idag lanserade Theta Network sitt första decentraliserade börs (DEX), ThetaSwap, byggt på Theta blockchain. Enligt tweeten kommer det att tillåta användare att utbyta sina nyskapade TNT20-tokens byggd på Theta-blockkedjan på ett förtroendefritt, icke-vårdnadsfullt sätt. Dessutom planerar laget också att lansera inslagna Theta tokens (liknande wETH eller wBTC) för DeFi-protokoll i framtiden.

Intressant, DEX drivs av likviditetspooler. Total Volume Locked (TVL) mäts av värdet på tillgångar som deponerats i börsenas smarta kontrakt. Enligt DeFi Pulse, Uniswap är ledande inom den decentraliserade börskategorin när den håller över 3,65 miljarder dollar i låsta tillgångar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link